Бане: Нећемо одустати!

Капитен српске фудбалске репрезентације Бранислав Ивановић разорачан је одлуком УЕФА, али у свом стилу поручује: "Никада нећемо одустати! Обећавам!".

Фудбал 24.10.2014 | 23:30
Бане: Нећемо одустати!

Фудбалери Србије били су изнад свих, били су достојанствени, били су светла тачка оног мрака на стадиону Партизана који је настао након што је долетела албанска провокација у виду заставе такозване "Велике Албаније".

Бранислав Ивановић, Александар Коларов и други играчи српске репрезентације штитили су играче Албаније, који својим поступцима нагнали на себе гнев навијача Србије, потом су капитен и заменик капитена дошли у свлачионицу колега из Албаније. И албански фудбалери су им одали признање за човечност.

Али, УЕФА је данас казнила Србију и Албанију. Много више Србију. Казнила је фудбалере Србије који то нису заслужили.

Капитен српске репрезентације Бранислав Ивановић сматра да је УЕФА направила преседан региструјући утакмицу службеним резултатом 3:0 за Србију, а истиовремено одузимајући бодове "орловима".

Изразио је наду да ће надлежни органи УЕФА још једном добро све анализирати, а онда је посредством сајта ФСС поручио нешто што смо од њега и могли да очекујемо:

"Желим да нагласим да оно што је до нас јесте да размишљамо о Првенству Европе 2016. године и како да се ми нађемо у Француској. Пред нашом репрезентацијом је огроман изазов и уверен сам да поседујемо и квалитет и мотив да се нађемо на финалном турниру 2016. године. Све је у нашим главама, све одлуке које морамо да донесемо и преузмемо у том циљу. Ми смо у овом тренутку једини који можемо да вратимо ствари на право место. Пред нама је најважнија, одлучујућа и најтежа утакмица, меч против Данске, прилика да се покажемо у најбољем светлу и остваримо жељени резултат. Пред низ наредних веома важних утакмица наглашавам да су оне од пресудног значаја, али и изражавам пуно поверење у наш тим и жељени пласман на ЕП. Једно вам обећавам - никада нећемо одустати!".

Он каже да има простора за напредак, за промене у времену које долази.

"Променићемо и изглед табеле", поручује Бане Ивановић и додаје:

"Искрено верујем у коначни успех и заједничко радовање поводом пласмана на ЕП".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МАРКО

24.10.2014 22:42

НЕ МОЖЕ СЕ НЕКО КАЗНИТИ АКО НИЈЕ КРИВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

25.10.2014 04:07

Слажем се са капитеном србијанске репрезентације али застава Албаније није повод да навијачи уђу у терен И да заводе ред. Је ли тако?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

25.10.2014 05:32

Да баш си пожутео од памети и није повод застава "Аљбаније" за утрчавање навијача у терен, али јесте повод застава "велике Албаније" то је повод не само навијача већ и цјеле нације СРПСКЕ да утрчи и на терен,и на аеородром, и у аутобус, и у авион итд.

ОДГОВОРИТЕ