Видео: Турци бахати били током меча!

Бешикташови хулигани на мечу против Партизана обилато користили пиротехничка средства, свађали се са ватрогасцима и редарима, "прозивали" са Гробарима...

Фудбал 24.10.2014 | 15:30
Видео: Турци бахати били током меча!

"Ултра" присталице Бешикташа - њих близу 1.000 - унеле су на северну трибину стадиона у Хумској читав арсенал пиротехничких средстава и приликом прославе једног од голова направиле велику димну завесу, што би УЕФА требало да санкционише барем оштром новчаном казном.

Они су нехотице запалили и један свој транспарент, што је проузроковало реакцију ватрогасаца и потом "варнице" између редара на атлетској стази и гостујућих "тифоза" на другој, којима се није допало што су том приликом "окупани" у ионако прохладној и кишовитој вечери.

Турци су, иначе, оставили доста лош утисак својим понашањем у Београду током читавог дана.

Правили су проблеме у хотелима где су били смештени, демолирали су неколико аутобуса, провоцирали Партизанове навијаче на стадиону покличима "Ово је Турска" и погрдним песмама на рачун српског представника у Лиги Европе.

Може се рећи да су максимално искористили чињеницу да је Србија због бројних навијачких преступа последњих година потрошила све кредите код европске "куће фудбала", па су се у Београду понашали као код куће.

Релативно малобројни Гробари заслужују похвале јер нису насели на провокације и неким неразумним реакцијама направили штету свом клубу, коме после пораза од 0:4 сигурно не би пријало чекање на додатне санкције строгих чиновника из Ниона.

Коментари / 0

Оставите коментар