'Ибракадабра' мора на операцију!

Нападач ПСЖ-а сигурно неће играти предстојећег викенда, питање је да ли ће се опоравити и за дерби с Марсељом.

Фудбал 24.10.2014 | 09:45
'Ибракадабра' мора на операцију!

Пет седмица без најбољег играча, а по свему судећи још бар 14 дана неће моћи да рачуна Пари Сен Жермен на Златана Ибрахимовића. Најбољи стрелац француског шампиона морао је хитно да напусти Париз и отпутује за Шведску, где су му тамошњи лекари констатовали је операција пете неизбежна.

Тако тврди угледни Спортбладет, позивајући се на изворе блиске репрезентативцу Шведске и подсећајући да он није у потпуности залечио повреду пете која га је мучила од 17. септембра и меча против Лиона. Засад нема информација кад и где би Ибра требало да буде подвргнут хуируршком захвату, али је извесно да неће моћи да игра за викенд против Бордоа и питање је да ли ће бити спреман за дуеле са Лоријаном у првенству и АПОЕЛ-ом у Лиги шампиона, почетком новембра.

Што је додатни проблем за екипу Лорана Блана, која се без њега очигледно мучи, с обзиром да је у његовом одсуству победио Каен (2:0) и Ланс (3:1), Барселону (3:2) и АПОЕЛ (1:0), али се иза тих резултата крију евидентни проблеми у игри и константно мучење које се Свецима осветило у лигашким дуелима са Тулузом и Монаком (по 1:1).

А колико Ибрахимовић значи Пари Сен Жемерну најбоље се види по податку да је на пет утакмица на којима је био на терену дао пет голова.

Без њега као стартера Марсељ одмиче и већ има седам бодова вишка, па би за Блана било добро да се капитен екипе врати у строј до 9. новембра, кад је на програму велики дерби са Олимпиком на Парку принчева.

Коментари / 0

Оставите коментар