Барса плаши Реала, Суарезом!

Контроверзном Уругвајцу вишемесечна суспензија истиче у петак у поноћ. Очекује се да дебитује баш на Сантјаго Бернабеу. "До сада је погађао на дебијима", подсећају Каталонци.

Фудбал 24.10.2014 | 12:15
Барса плаши Реала, Суарезом!

Чекању је дошао крај. Луис Суарез (27) коначно ће у суботу бити део тима Барселоне и на званичној утакмици. И то у "Ел Класику". И то у Мадриду!

Четворомесечна суспензија, коју му је ФИФА изрекла због уједања противника, истиче у петак у поноћ. Баш пред утакмицу против Реала.

С тим у вези, маркетинг Барселоне објавио је у четвртак промотивни видео снимак, на којем се најављује Суарезов деби у Мадриду.

"Луис Суарез спреман је за деби. Нападач би могао да заигра у суботу, на Сантјаго Бернабеуу, по истекну ФИФА суспензије. Већ је играо на Купу Ђоан Гампер и у пријатељској утакмици Барсе Б против У-19 репрезентације Индонезије..."

"Сада је време за званични деби", поручено је из Барселоне уз кратко подсећање.

"До сада је на премијерама био веома ефикасан. У Ливерпулу, 2011. године, требало му је 11 минута да постигне први гол. У Ајаксу су му за први гол била потребна 42 минута, а у Гронингену само 36".

Дуел Реала и Барселоне биће одигран у суботу у 18.00.

Коментари / 0

Оставите коментар