Јанковић неће на клупу Стандарда!

Српски стручњак који води Мехелен Александар Јанковић одбио је понуду белгијског гиганта Стандарда из Лијежа, преносе медији из те земље.

Фудбал 22.10.2014 | 16:40
Јанковић неће на клупу Стандарда!

Јанковић је био први избор Стандарда, који је током недеље саопштио да доскорашњи тренер Ги Лузон напушта ту функцију.

Ипак, бивши стратег Црвене звезде, Локерена и младе репрезентације Србије није желео ни да преговара, јер жели да остане на клупи Мехелена.

„После недељне утакмице менаџер нашег тренера рекао ми је да постоји интересовање. Јуче поподне сам био са Јанковићем и он је без сумње рекао да неће отићи. Буквално ми је рекао да неће отићи, чак иако дођу са џаком пуним пара. За нас је апсолутна непознаница да ће отићи“, рекао је председник Мехелена Јохан Тимерманс.

Медији у Бегији нису открили какву је финансијску понуду добио српски тренер.

Јанковић је један од најбољих тренера ове сезоне у белгијској Жупиле лиги, па је његов клуб и поред лошег старта сезоне тренутно на сигурној деветој позицији са 14 бодова.

Он је за само неколико месеци научио фламански, па тако са играчима и новинарима може да се споразумева на још једном домаћем језику.

Како је саопштено из Лијежа, екупу ће преузети српски стручњак Иван Вукомановић, док се не нађе трајно решење.

Прошлогодишњи белгијски вицешампиони лоше су започели сезону, са свега 12 бодова из 11 утакмица, а чашу је прелио пораз у недељу од Зултеа резултатом 2:1.

Коментари / 0

Оставите коментар