Олимпијакос откупљује Луку?

Да ли су се челници Андерлехта олако одрекли бившег Звездиног везисте?

Фудбал 21.10.2014 | 14:00
Олимпијакос откупљује Луку?

Није могао у Бриселу, изгледа да може у Атини. И не само да може, него се Лука Миливојевић толико добро снашао у Пиреју, а су челници Олимпијакоса заинтересовани да што пре почну преговоре са Андерлехтом о прекиду откупу уговора српског везисте, који за гршког првака игра као позајмљен фудбалер.

До овог сазнања дошли су белгијки медији, добро упућени и дешавалања у клубу са стадиона Констант ван ден Шток. Према њиховим сигналима, Грци су се већ јавили руководству Андерлехта и изразили жељу да се уговор о позајмици раскине и да се бивши првотимац Црвене звезде трајно пресели на Караискаки.

Интересантно, људима у Олимпијакосу требало је тек месец и по дана да схвате каквог играча су довели, он је брзопотезно постао незамењив у стартних 11, одиграо је три меча у првенству и још два у Лиги шампиона, уписао асистенцију у победи над Веријом (3:0) и тако оправдао поверење шпанског тренера Мичела, који је на неким мечевима због њега мењао формацију из 4-2-3-1у 4-3-3.

Андерлехт је лета 2013. купио Луку Миливојевића за два и по милиона евра, али му тренери Ван дер Бром и Хаси нису давали превише шанси, додуше уписао је 24 утакмице у премијерној сезони у белгијском фудбалу, често као резерва, па се поставља питање да ли су у Бриселу пожурили са одлуком да га шаљу на позајмицу. А опет: сад су у прилици да добро уновче његов евентуални трансфер у Пиреј.

Коментари / 0

Оставите коментар