Ко ће водити Фед куп тим Србије?

У Тениски савез Србије пристигле су три пријаве тренера за наследника Дејана Вранеша. Одлуку доноси петочлана комисија.

Тенис 21.10.2014 | 12:30
Ко ће водити Фед куп тим Србије?

Дејан Вранеш смењен је са места селектора Фед куп тима Србије крајем јуна, када је женска репрезентација испала из Светске групе. Сада се тражи његов наследник - неко ко ће бити спреман да се прихвати тешког задатка са циљем да Србију врати у елитно друштво.

За место селектора Фед куп тима Србије пристигле су три пријаве у ТСС. Међу њима два имена са искуством на тој позицији - Биљана Веселиновић, која је већ водила екипу од 1997. до 2004. и Татјана Јечменица, која је била селектор баш после Веселиновићеве.

Пријаву за селекторску позицију послао је и Вук Тапушковић, тренер Иване Јоровић.

Одлуку о томе ко ће наследити Дејана Вранеша донеће петочлана комисија ТСС, коју чине Топлица Спасојевић, председник Управног одбора, Слободан Војиновић, председник Стручног одбора, Александар Болић, спортски директор, Милан Чонкић, истакнути тениски радник и Раднило Арменулић, бивши селектор, преноси "Спортски журнал".

Одлука о новом селектору требало би да буде ускоро донета, а уговор би требало да буде потписан на две године, до Олимпијских игара у Рију. Евентуално продужење сарадње зависиће од резултата.

Коментари / 0

Оставите коментар