Полицијска суза над дјечијом проституцијом

Драгана Старчевић, полицијски инспектор у Одељењу за јавни ред и мир ПУ за град Београд, испричила је шокантне приче проституције у Србији. Сусретала се са разним сценама, али неке од њих су је заиста потресле.

Србија 21.10.2014 | 13:13
Полицијска суза над дјечијом проституцијом

Први је пример породице која се цела доселила у Београд - мајке од четрдесет и нешто година са троје деце, као и њеног новог емотивног партнера, који није отац деце.

Ћерка је имала 19, син 15, а најмлађа две године. Пошто су открили да се у стану те породице одвија проституција, полицајци су ушли у њега и затекли клијента који бира између мајке и ћерке у доњем вешу.

У другој соби налазио се ванбрачни муж, у гаћама и брусхалтеру, уколико се и за њега појави заинтересовани клијент. Испоставило се, како је касније полиција утврдила, да је мајка натерала ћерку и невенчаног мужа да се баве проституцијом. Због тога је осуђена за трговину људима и смештена је у затвор, а деца у хранитељске породице.

Други случај дешавао се у једном стану на Новом Београду где је муж изнајмљивао жену клијентима док им је дете било у школи. Док је она "радила", супруг је био у другој соби и све кришом посматрао. Често су и намерно снимали њене сусрете с клијентима па су то после заједно гледали, што им је, кажу добро утицало на брачни сексуални живот. Ако се дешавало да муж није код куће, жена је имала задатак да хвата белешке током односа с клијентом и да то мужу после све чита.

Упитана да неведе најтрагичније примере које је виђала током каријере, Драгана Старчевић издваја девојчицу од 13 година која је била жртва трговине људима. Њу је експлоатисао неко ког је сматрала за дечка.

Кад и инспектори заплачу

"Не можете да замислите како изгледа девојчица од 12 или 13 година која је имала за ноћ 10 или 15 клијената и још је под дејством наркотика. Она не може са вама ни да разговара, гледа вас, а не види вас и не чује, даје неповезане одговоре. Лошег је психичког и физичког стања, има повреде од убода игли". Имали смо, присећа се инспекторка, и девојчице са повредама од гашења цигарете по телу, које су физички злостављали макрои.

И мушкарци у проституцији

У проституцију не улазе само жене, већ и мушкарци. У питању су, каже Старчевић, углавном трансвестити и хомосексуалци.

Највећи број мушкараца који се баве проституцијом су трансвестити - који се облаче као жене. Они најчешће користе хормоне и почну да им расту груди, неки стављају у брусхалтере и вештачка помагала - чарапе и слично. Трансвестити клијентима пружају услуге "као жене", а неки клијенти, поготово они алкохолисани, чак и не знају да су им мушкарци "пружили услуге", пошто се све дешава у мраку и некада је, на основу њиховог изгледа, тешко поверовати да нису жене.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

XY

21.10.2014 06:04

Таквима само по кратком поступку пресудити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боо

21.10.2014 07:29

Овако несто има само у Београду

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјенерал

22.10.2014 08:34

Вјерујем да тога има и на насим просторима не само у БГ...

ОДГОВОРИТЕ