Меркелова и Путин заратили због Србије!

Немачка канцеларка Ангела Меркел жестоко се посвађала са руским председником Владимиром Путином на састанку у Милану јер је због присуства на војној паради у Београду закаснио на унапред заказани састанак.

Свијет 19.10.2014 | 19:25
Меркелова и Путин заратили због Србије!

Меркелова се пред свима обрушила на Путина
Замерила му кашњењеДипломате очекују да Путиново присуство на војној паради буде изговор Бриселу, Берлину и Вашингтону за нове притиске на Србију и упозоравају да би Србија могла да буде колатерална штета у обрачуну Москве с једне и ЕУ и САД с друге стране.

Директан напад
- На састанку лидера земаља Европске уније и Азије у Милану немачка канцеларка се отворено обрушила пред свима на руског председника Владимира Путина јер је због присуства на војној паради у Београду каснио више од сат времена, иако је имао раније уговорену вечеру и разговор у четири ока са њом на тему украјинске кризе - каже наш извор близак Бундестагу.

Коментари / 27

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

19.10.2014 14:49

Ја сам за то и да се одмах изјаснимо у тим притисцима да смо за Братску Русију и не за каубоје што нас опљачкаше и покрадоше овако или онако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

19.10.2014 15:30

Хало Милојко, све ми се чини да је овдје ријеч о Србији а не о БиХ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

замиралса

19.10.2014 15:39

Па добро је цовјек и рекао, а ти миралса откуд ти то да је Бањалука БиХ, о цему ти прицас или би и то хтјели да присвојите?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пуковник

19.10.2014 17:37

ХАЛО,МИРАЛ СА, можда би био сретнији да смо добри са Америма али не знам шта би ти чаршијица рекла за то, можда се они не би сложили с тим, јер им је ближи Судан, Алжир, било би боље да се мало оглашаваш у Авазу, много си зељан да негираш вјековно, српско-руско , братство, пусти баа своју шупљу сећијску политикицу - ББАААА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

19.10.2014 17:56

Пуковнице идес у Нато сигурно и тамо цес бити густер а највисе цес догурат до десетара бре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

19.10.2014 18:10

Брате Путине,исправи Стаљинову греску па на Берлин сруци две три оне бомбице које ти имас па да видис како це ова Хитлерица престати да скевце.Миралса,не узрујавај се много,навикни се полако да ови твоји из Сарајева НИКАДА ВИСЕ неце управљати ни Бањалуком,ни Бијељином ни Републиком Српском.Исто вази и за овог тита.Једнацина проста и јасна:РС=Србија=Русија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

19.10.2014 18:31

@замиралса Немам ја шта да присвајам Бањалуку, она је моја као и твоја и свих народа који живе у БиХ. @пуковник Одкуд просипање толике мржње само зато што мислим својом главом. То ме је сине живот научио да мислим главом а не срцем. Толико си фрустриран да ниси у стању ни да протумачиш ницк...него велиш ако не мисли као ми сигурно је "балија"или "турчин"...па онда настављаш да вријеђаш неповезано, јадно. Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

19.10.2014 18:47

Тито-изабрацемо твој пут.Боље рат,него пакт.Боље гроб,него роб.Смрт фасизму,слобода народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦХ

19.10.2014 19:25

путин мањи од макова зрна пред Меркеловом

ОДГОВОРИТЕ
Name

фдфд

19.10.2014 19:30

Гарантујем да ови русофили висе воле и дражији им је евро,долар од руске рубље !П.С. Ја Русе волим !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

19.10.2014 19:44

Ре цх- не секирај се ти за Путина, Меркелова а и цитава Европа зависи од Путина, а ти си цх мањи од маковог зрна у Свицарској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузла

19.10.2014 20:03

недо бог добит це санкције руски тајкуни на увоз ауди бмw мерцедеса...додусе могу преци на фиат...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

19.10.2014 20:23

Тузла-која јос аута познајес,сем ови која си набројао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

19.10.2014 20:52

Фдфд-Зивјели смо у таквом времену,гдје тад новац ниста није вриједио,само зива глава битна,тако да ти је мој савјет,никада не гледај људе кроз новац.Ипак,ако им Рус,плин не пусти,ста мислис,хоцел се гријат на Евро ил Долар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОКИ

19.10.2014 22:57

Брацо Срби нама без Руса ниста .Устанимо заједно па макар нас ис Србије Западни врагови отјерали у Сибир . Сибир нам не гине овако или онако .боље сада него после

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђука Бања Лука

20.10.2014 00:29

@МиралСа... Бања Лука није у БиХ него у Републици Српској!!! И није свачија него само српска, као и цијела Р.Српска, није ми ђжабе отац страдао у рату као и 30 хиљада осталих Срба!!!!!! А сад фино иди на неки босански портал као онај авазов па тамо маштајте о унитарној БиХ!!! НЕЗАВИСНА Р.СРПСКА!!!!! @редакција БН.... молим вас од срца да ово објавите... унапред хвала и поздрав!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

20.10.2014 00:40

Нису ми јqсни ови русофили,па људи моји и руси бјезе из русије а они би са русима,па хајде реците ста то рус има, по цему је рус познат у свијету,не будалите људи моји,опаметите се људи јер немојте заборавити да је свијет бомбардово србију 99 и ста су вам руси урадили,па оде косово а браца руси суте,хахаха бас сте луди људи ко се њима радује,али изгледа да је вама само вазно то сто су они православци и ниста висе,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин - србин

20.10.2014 06:14

Гдје вам је мозак дебили, ста се курците...ми смо мали народ а због тог курцења смо увијек попијали...мислите да је Путину и Меркеловој стало до нас...ма боли их ...они гледају свој интерес...јесте папци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сваста

20.10.2014 08:08

Е моји Срби. За разлику од вас ови сиптари никад не одустају, не прастају и не заборављју. Имато много опасног противника. Цијело вријемо покусавам схватити вас мазохизам кад је у питању љубав за Русијом. И не контам. Вјероватно вј то знате боље. Ја знам да је вас једини излаз нато - хтјели ви то или не. Е онда мозете сиптаре њиховим орузјхем туци. И неце вас нико дирати. То вам је једини нацин да задрзите Србију. Инаце, сиптари це узети дио, ови јадници босњацки своје а мадјари своје (оно сто они мисле да је њохово) И вјероватно це ту бити јос несто негдје неције. А цар Путин це се противити томе и јадни русофили це вас убједјувари да само руси "нас нису нијад напали", а ја вам додајем "нису вам никад ни помогли" а и неце. Није ми јасно да сте толико слијепи. А у принципу, французи, енглези па и амери били су васи савезници, док нисте одлуцили да им "показете".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимир

20.10.2014 08:39

Можда је неко и стварно Србин од ових пацифиста,који се тако оглашавају.Не заборавите само једну ствар,да су преци ових русофоба а уједно и Србофоба и Србомрзитеља(,који шатро "мисле својом главом баа"и дијеле нам овдје лекције о демократској ширини и некаквој само њима знаној интелектуалној основи),дочекивали са букетима цвијећа,и фесовима на главама,фашисте и усташе,којима су касније и многи приступили,па починили то што су починили.Самим тим њихово моралисање и "демократски савјети ба",немају никаквога смисла,јад фрустрација што су "нови и млади",потискујући патолошки -ЧИЈЕГ СУ ПОРИЈЕКЛА И РОДА.Зато вам сметају и Срби,који више не желе с вама да живе и дијеле ту ,цијелој планети познату "демократију",зато не волите ни Р.С.,ни Србију,ни Русе ни Русију ни Путина,ни православље нити било какве братске везе по тој основи.Јад,беда,фрустрација,беззначајних касаблијских,менталних склопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

20.10.2014 09:27

Ацо-Ста рус има? Ја схватам кад неко не зна али јос да се хвали, својим незнањем,као ти, то не схватам. Ето, Рус нема ниста, малтене цитав се свијет дигао против Руса, лају као бијесни пси са ланца, али му,Русу не могу ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Будимир

20.10.2014 09:43

Види се да не контас ниста,нисам некакав присталица Руса али нама нема опстанка на балкану ако они не скоче ,од њих смо добијали слободу е сад неки сто су маштали да це Руси слати мијарде долара само зато сто смо Срби то је мало морген

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

20.10.2014 22:49

Читам ове коментаре и не могу се начудити неки "мислиоцима". Свака ко је чуо дио вјести о војној паради чуо је цифру колико је Руса погинуло у ослобађању Београда. Што се тиче бомбардовања, тада је Русија била слаба слаба због оне двојице дебила. Један је примио Нобелову награду за мир а дуги се давио у вотки. Е баш њих двојица су растурили СССР.Требало се опоравити од тога. Сви медији су објавили колико је споразума подписано прије параде. Што се Меркелове тиче човјек је хладно искулирао. Није јој он крив што морају платити украјински дуг за гас. Неће човјек да се расправља са онима испод свог нивоа. Вјероватно је намјерно закаснио а имао је врло занимљив одговор шта мисли о амерчким санкцијама.Неко је поменуо НАТО, срећан пут онима који желе тамо. Једноставно рјешење је замолити Русе да овдје направе војну базу. То би ријешило цијелу ситуацију. Путин је дошао да се дружи са Берлусконијем

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дјука БЛ

21.10.2014 09:26

На залост ,отац ти је дзаба погинуо. Некада цес и сам то резоноват..процес је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

21.10.2014 13:38

Ангела Меркел је Српкиња покатоличена и иницирана у језуиту. Немачка је највећа жртва Ватикана. Зна се да су сви народи Европе Срби осим Мађара и Шиптара које је Ватикан довео Ватикан је Немце истурио у службу Новус ордо селорун исто као и Американце. Немачка је била земља сељака и чобана све док католички језуити нису мигрирали технику и технологију из Америке, након тзв.Светске кризе (Читај: Превара) 1929 г. Затим су довели на власт конвертита Јеврејина језуиту Адолфа по очуху Аустријанца., који је извео Друго клање тзв.2. светски рат. Све је лаж католичка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

21.10.2014 16:57

Јој људи моји шта је са овим народом,неки Србин воли Русију а никад није био тамо, овај воли запад а ни пасоша никад имао није, а нико не воли земљу у којој живи! Јадан смо ми народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

21.10.2014 21:00

иако је зенско она има муда

ОДГОВОРИТЕ