Којић не игра против Звезде!

У победи над екипом ВГСК нападачу црно-белих страдала задња ложа.

Фудбал 17.10.2014 | 16:30
Којић не игра против Звезде!

Пролетос је захваљујући голу у 90. минуту био јунак Партизанове победе, али наредне суботе Немања Којић сигурно неће бити тај који ће одлучити вечити дерби. Голгетер црно-белих, који се тек пре две недеље вратио на терен после тромесечне паузе због лома пете, мораће на ново боловање.

Овај пут знатно краће, али довољно да Којића избаци из конкуренције за сусрет са Црвеном звездом у деветом колу Суперлиге. Стамени нападач је, наиме, у победи на ревијалном мечу у Великом Градишту у петак – када је постигао једини гол на утакмици са ВГСК – задобио повреду задње ложе због којег ће како сазнајемо морати да мирује неких седам дана.

Без тренинга се не иде у вечити дерби.

Дакле, нови пех за тренера Марка Николића, који од раније не може да рачуна на Дарка Брашанца и Милоша Остојића, док је под знаком питања и Никола Дринчић с обзиром на то да је искусни везиста тек почео да ради индивидуално после повреде леђа због које је пропустио гостовање код Астераса и последњи лигашки меч са екипом Младости у Лучанима.

Којићево одсуство се, додуше, можда и неће осетити пошто Николић располаже шутерски изузетно расположеним тандемом Петар Шкулетић – Данко Лазовић, док своју шансу са клупе спремно чека и Исмаил Беко Фофана.

Коментари / 0

Оставите коментар