Џихадиста пријети Меркеловој

Немачки џихадиста, за кога се верује да је из покрајине Северна Рајна Вестфалија, у једној видео-поруци упутио је претње немачком канцелару Ангели Меркел и другим светским политичарима и позвао своју "драгу браћу" у Немачкој, Аустрији и Швајцарској да се придруже Исламској држави (ИС), пише данас "Билд".

Свијет 16.10.2014 | 12:20
Џихадиста пријети Меркеловој

"Крените на пут.....не седите ту са тим прљавим....дођите кући, дођите у земљу исламску....", рекао је плавооки терориста са брадом, наоружан, у војној униформи у једној, како пише таблиод "Билд", високо професионалној видео-поруци на немачком језику, са енглеским титлом.

"Ми чекамо на вас већ 1.400 година", поручио је џихадист са борбеним именом "Абу Давуд" у деветоминутној пропагандној видео-поруци, упућеној Америци и у којој је псовкама вређао Меркелову, америчког председника Барака Обаму и друге политичаре.

"Обама, ти прљави лажову. Ти покушаваш свој народ да превариш прљавим лажима. Одвратним ваздушним нападима желиш да убијаш муслимане...", навео је терориста у видео-поруци.

"То исто важи и за Немце. Ти, прљава Меркелова. Пошто си дала поклоне Израелу... Окупите се сви против муслимана. Оланд, Камерун, Путин. Ви ћете само изгубити", стоји у поруци коју су новинари "Билда" имали прилику да погледају.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пас лаје ветар носи

16.10.2014 17:54

Овај мисли да је некога препао својим прљавим језиком.

ОДГОВОРИТЕ