СНСД-овци нису гласали за Жељку Цвијановић

У табору СНСД-а шокирани су изборним резултатима и чињеницом да су веома лоше прошли, с обзиром на то колико су у кампањи уложили ресурса и колико су народних пара потрошили на промоцију својих кандидата.

Република Српска 15.10.2014 | 14:00
СНСД-овци нису гласали за Жељку Цвијановић

Након првих анализа, посебно их је запрепастио податак да више од 11.000 чланова СНСД није гласало за Жељку Цвијановић. Тај податак говори да је у самом СНСД-у вођена врло оштра кампања против ње.Оно што их је посебно поразило је резултат Милорада Додика, јер су у СНСД пројектовали  његову побједу од најмање 50.000 разлике у односу на опозиционог кандидата Огњена Тадића.

Умјесто тога, дошли су у ситуацију да дрхте над сваким гласом који броји ЦИК, пошто је трка између предједничких кандидата још није окончана.Уз то, СНСД је освојио и мање мандата у парламенту Републике Српске, због чега им се кота 42 чини недостижном.

Због резултата избора на нивоу парламената РС и БиХ, СНСД је доведен у ситуацију да буде талац Марка Павића и Драгана Човића, што је поражавајућа позиција за ту странку. 

СлободанВасковицБлог

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

ЗАРЕ

15.10.2014 12:05

БРАВО. СНСД треба да нестане са политицке сцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрени снсд

15.10.2014 12:07

Питање ..ста це .Средоја Новиц са Вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

15.10.2014 12:07

ЗИВИООО МИЛЕЕЕЕЕ! ДОЗИВОТНИ ПРЕДСЈЕДНИК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрени снсд

15.10.2014 12:09

Какве он везе има са изборима и резултатима избора ..цијело вријеме је био у мисиој рупи и цекао ста це бити .. а сад у првим редовима .. е неце висе моци Средоја у пензију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

15.10.2014 12:11

Није Баја талац ни са једним тј Павицем и Цовицем се око крадје, брзо договори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гагага

15.10.2014 12:13

Само кукајте. И тјесите се. Сдс ниста није добио са овим изборима. Предсједник. Влада. Скупстина. Побједа је побједа. Битно је да се формира власт. А о бројкама и колико је фалило Тадицу неце нико висе прицати за 4 дана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

15.10.2014 12:13

И лоса позиција за РС.Управо они лазне патриоте це покусати да је угрозе са странцима.Додик је наса несреца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Зе

15.10.2014 12:41

И СНСД-овски пресс рс признаје оно што већ јуче нису смјели објавити: ВРХ СНСД-А СУОЧЕН СА САВЕЗНИЦИМА КОЈИ "ТВРДЕ ПАЗАР" Павић тражи премијера из ДНС-а! Руководства СНСД-а и ДНС-а ускоро ће организовати заједнички састанак на којем ће разматрати захтев лидера ДНС-а Марка Павића да његова странка добије право на мандатара за састав нове Владе Републике Српске, сазнаје Пресс! Како за наш лист откривају одлично обавештени извори, у врху СНСД-а нису били претерано изненађени Павићевом прекјучерашњом изјавом којом је најавио да ће његова странка од коалиционих партнера тражити место председника владе. Саговорници Пресса, који су инсистирали на анонимности, тврде да у СНСД-у озбиљно разматрају опцију да Павићу учине уступак и препусте му ову функцију, пре свега због "мира у кући" и стабилности победничке коалиције. Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ПРЕСС-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

делбој

15.10.2014 12:59

А колико је СДС потрошио народних пара и предизборној кампањи? И већ су били подијелили позиције у власти, увјерени у побједу. СДС је највећа несрећа овог народа. Зашто ови људи не жели промјене гдје је СДС локална власт, а гдје је народу ужасно? Само се треба сјетити времена кад је СДС био и на републичкој власти. То је била катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛИСТА

15.10.2014 13:13

Лако је мени за њих, народ је још увијек глуп и наиван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Зе

15.10.2014 13:18

Пратим политичка дешавања, пратим медије од интернета па надаље, и у вези с тим могу констатовати, са каквим се подвалама, "пљувањима" од стране СНСД-овске машинерије суочио СДС већ мјесецима и прије саме предизборне кампање, колико су о СДС-у писали и наметали "јавном мнијењу" ставове, који су толико луди, толико у сфери теорија завјере, да се човјек запита и сам себи каже, добро, резултат је јако добар, одличан, са каквим се типом противника (прљаво спремих на највеће гадости да облате човјека и политичку опцију) ушло у политички сукоб!Уз све то "учвршћују своје позиције" од медија, до свега што је битно за друштвено-политички живот, већ 12 година.Одлични су резултати СДС-а са којом машинеријом и њеним гадостима се суочио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеx

15.10.2014 13:21

Искрено мислим да је Миле једини цовјек који зна водити републику. Узимајуци у обзир друге кандидате мислим да је Миле заслузено побједио. Нервира ме изјава БН телевизије и сдс-а као и пдп-а о намјестању гласова. Прицају о намјестању за предсједника а не прицају за цлана предсједниства БиХ, само зато сто њихов цлан води. Народ је дао пивјерење Снсд-у и треба то постовати. Оцигледно да опозиција није дорасла да јој зе да повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОбједа

15.10.2014 13:25

Признајте пораз цланови СДСа и функционери,растете вец треце изборе али никако да нарастете..схватите да нисте дорасли СНСДу..треце изборе да добије једна партија у дрзави доказује да народ зна васе "промјене" и да даљим информацијама само узбуркавате страсти медј овим народом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралац

15.10.2014 13:30

Миле је опет председник а СНСД убједљиво најјача странка. Мислим да је у РС дошло вријеме да се појави неко трећи јер су већина ових садашњих политичара испушена муштикла. Не видим шта би било ко од њих могао да понуди. СДС је порастао не зато што су бољи него зато што је народ гласао против СНСД-а. Жалосна земља па то ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

15.10.2014 13:44

На овим изборима нико није добио а народ је изгубио-снсд исдс,пдп,ндп,днс-сви су ист заједно лумпују и договарају а на телевизији свадјају и глупи народ насједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Зе

15.10.2014 13:47

Завршили су се избори, смирују се предизборне страсти, сада наступа "отрјежњење од избора" и трка за тражење коалицијских партнера у власти, или питање како формирати Владу Републике Српске?! У том погледу шансу за формирање Владе Републике Српске имају и СДС и СНСД, јер су готово изједначени у броју манадата, а и "мале" политичке опције саме по себи су "попут пирана", хоће "више да поједу" него што објективно би могле појести?!У том смислу имамо и посљедње изјаве "малог коалицијског партнера" СНСД-а, "партијице" која се зове Демократски Народни Савез (ДНС), а чији "лидер" ни мање ни више "претендује на мјесто премијера", то јест предсједника Владе Републике Српске и уз то каже, да му није битно ко ће му то понудити да ли СНСД с којим је предизборно коалирао или СДС, по логици "продајем се па ко плати више", односно ко ми да мјесто премијера Републике Српске "његов сам"?!Комликује се ово?!Мислим да се СНСД превише рано обрадовао?!Ништа није готово!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поз из ЦХ

15.10.2014 15:07

Сви ви који сте за Додика сте или велики лопови или јако глупи... Ја сам због њега отисао из дрзаве, 5 година сам био београдски студент, а да у својој опстини (гдје влада СНСД) ниједне године нисам успио добити стипендију (Опстина Зворник)... Свака цаст одлуци Бијељине на овим изборима... БРАВО БИЈЕЉИНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мука

15.10.2014 15:43

Погледајте им изразе лица-ожалошћена породица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДЕ

15.10.2014 15:45

ВИ ИЗ САВЕЗА ПЉУЈЕТЕ ПО ДОДИКУ А ВИДИЦЕМО ВАС У СКУПСТИНИ- КО ЈЕ СА ЊИМ ИМАО ПОСЛА ОСТАО ЈЕ КРАТКИХ РУКАВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ружно

15.10.2014 17:05

Постоји стара посливица: "Док се двојица свађају трећи се користи." Народе памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

15.10.2014 17:13

Реално побједио је најбољи, кад се понуди бољи побједице, а до тад све по старом! Само цитам ове коментаре око странака, народ се замара глупостима, сад да овим понуди, Бакир боље услове сто се тице финансија сви це одмах да гласају за БиХ толико о нама Србима! Ста се ту има прицати, цијели рат се продавало орузје муслиманима, један дио тих људи је јос у власти, а овамо паламуде да су за промјене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хебига

15.10.2014 17:19

Требали су гласати за њу а не за Додика. То им је тешка грешка. Жељка Цвијановић је представљала струју ПРОМЈЕНА у СНСД-у. Али велика је корупција у СНСД-у и страх. Сви се они боје баје. Он се све пита. Највише га се плаши Игор Радојичић. Ко миш је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гашпар

15.10.2014 18:22

Какве фаце, ко да су на сахрани, Боже ме опрости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сигма

16.10.2014 07:19

Фаце к'о каце. Погледајте Шпирића. Размишља о истрази у вези са украдене више од 2 милијарде марака у УИО. А он предсједник Надзорног одбора. Или је трећи човјек. Радмановића мучи што га нису нигдје кандидовали. А и спомињу му у медијима стан који је добио на поклон од власника калдере. Жељка тужна због завршетка блиставе али врло кратке политичке каријере. Додик љут што мора да трпи Игора Радојичића у својој близини. Новић се држи за свој прст. Радије би ставио руку у џеп али не може од камера. Игор Радојичић, ужива у неуспјеху Жељке Цвијановић. Основно питање је да ли су свјесни да су маратонци који трче почасни круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

17.10.2014 19:21

Ови изгледају као да су на сахрани Каламити Дзејн.

ОДГОВОРИТЕ