Бериша и Баљај: Само смо бранили 'нашу заставу'!

Албански репрезентативци Етрит Бериша и Беким Баљај, изјавили су после прекида фудбалског меча Србија - Албанија у Београду, да су изненађени ситуацијом.

Фудбал 15.10.2014 | 08:10
Бериша и Баљај: Само смо бранили 'нашу заставу'!

Беким Баљај, који је први дотрчао да би узео транспарент од српских играча, навео је да се није уплашио ни у једном тренутку.

"Свако би урадио исто за своју заставу", рекао је Бељај.

До инцидента је дошло пошто се изнад терена на стадиону Партизана у Београду појавио дрон који је носио транспарент са мапом 'велике Албаније'.

Један играч српске репрезентације је ухватио заставу, а потом је дошло до кошкања играча два тима, јер су неки албански репрезентативци покушали да узму транспарент, а на терен су истрчали и неки навијачи.

Судија је тада прекинуо меч, а делегат је сат касније дефинитивно суспендовао утакмицу. Бериша је рекао да је изненађен, као и да ситуација "била баш опасна" за албански тим "у таквом амбијенту".

"Било нам је незгодно у овој тешкој ситуацији, али сада је све готово и гледамо само напред", рекао је Бериша новинарима након што је меч у Београду прекинут у 42. минуту због инцидента.

Бериша и Баљај, обојица рођена у Приштини, били су једини играчи албанске репрезентације који су пристали да дају изјаве новинарима у Београду и из Србије и из Албаније.

Утакмица Србија - Албанија играла се у оквиру квалификација за Европско првенство, а прекинута је при резултату 0:0.

Коментари / 0

Оставите коментар