Лаковић: УЕФА хтела да се игра

Генерални секретар ФСС Зоран Лаковић каже да је стигла "директива" од УЕФА да се меч Србија - Албанија настави, али да гости нису били у стању да играју.

Фудбал 15.10.2014 | 07:30
Лаковић: УЕФА хтела да се игра

"Одржан је кризни састанак службених лица УЕФА, судија и представника оба савеза, били смо у директној вези са УЕФА, а из Ниона је стигла директива да се настави и упути последње упозорење на стадиону да ће меч бити прекинут и за најмањи инцидент. Из УЕФА су инсистирали да се утакмица настави", рекао је Лаковић за РТС.

Он је истакао да су играчи и стручни штаб репрезентације Србије у тунелу на стадиону Партизана чекали представнике албанског тима, али да су они у свлачионици након консултација, "одлучили да нису у стању да се концентришу и из тих разлога меч није настављен".

На питање да ли су Албанци тражили да се испразни стадион, Лаковић је рекао да је било неколико опција и да ће све бити приказано у званичним извештајима.

"То иде на дисциплинску комисију УЕФА. Сигурно ће тражити и допунске извештаје, али сигурно је да вечерас ништа неће моћи да се сазна од УЕФА", рекао је Лаковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нормалан

15.10.2014 05:40

Гледао сам јако лијепу фуд.утакмицу.Засто је дозвољено да навијаци улазе у терен и туку играце и онда ми нисмо криви .могла је се застава нормално уклонити .него дај мало да их бијемо е луди народе све је снимјено исве се види.

ОДГОВОРИТЕ