Србија - Албанија 0:0, прекид због...?!

Меч између Србије и Албаније прекинут је пред крај првог дела после провокације навијача гостујуће екипе, после ког је уследио општи метеж на стадиону.

Фудбал 15.10.2014 | 06:12
Србија - Албанија 0:0, прекид због...?!

У 42. минуту над стадионом Партизана се појавила летелица на даљинско управљање која је носила албанску заставу са поруком на којој је била мапа велике Албаније и мале Србије. Судија је прекинуо меч, заставу је ухватио Стефан Митровић, а неколико играча Албаније пришло је и започело сукоб.

У тим тренуцима је и ситуација на трибинама била напета, неколико бакљи је убачено на терен, а затим је све кулминирало након провокације и реакције екипа на терену.

Ствари су се ускомешале, неки навијачи су и улетели на терен, а судија Мартин Еткинсон је убрзо показао играчима да оду у свлачионицу.

Неколико навијача који су ушли у терен напали су Албанце док су бежали у тунел.

Ова утакмица је била проглашена догађајем високог ризика, па је одлучено да албански навијачи не гостују. Ипак, на интернету и на неким порталима су њихове навијачке вође поручиле да стижу у Београд.

После оваквог догађаја, јасно је да ће уследити вероватно жестоке казне УЕФА.

Свакако ће бити кажњена Србија као организатор меча, а остаје да се види и шта ће бити са играчима Албаније који су ушли у физички сукоб са Митровићем, али и са њиховим савезом, због тога што су њихови навијачи ипак дошли на гостовање.

 

Коментари / 0

Оставите коментар