У изборној ноћи дозвољен превоз пиротехнике

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић издао је наредбу о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају од поноћи 11. октобра до 6 часова 13. октобра, речено је у Министарству унутрашњих послова Српске.

Република Српска 12.10.2014 | 07:30
У изборној ноћи дозвољен превоз пиротехнике

Министарство у сједишту, центри јавне безбједности, станице јавне безбједности и полицијске станице за овај период неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја.

Истовремено, вечерас од 20 часова на подручју Републике Српске одобрава се превоз пиротехничких средстава за извођење ватромета. Центри јавне безбједности, станице јавне безбједности и полицијске станице за наведени дан могу издавати одобрења за превоз пиротехничких средстава за извођење ватромета.

Из Министарства унутрашњих послова Републике Српске подсјећају грађане да ће, због одржавања општих избора, све локације за издавање личних докумената МУП-а Српске радити од 7 до 19 часова.

Према обавјештењу Централне изборне комисије БиХ, документи којима се доказује идентитет бирача на бирачком мјесту су лична карта, путна исправа и возачка дозвола.

Стање на терену и активности полиције пратиће Штаб МУП-а Републике Српске "Избори 2014", који је задужен за несметано и безбједно одвијање свих планских активности у предизборном, изборном и постизборном периоду.

Коментари / 0

Оставите коментар