Запалио се у близини куће бивше жене

Седин Мехаџић (44) из Босанске Крупе полио се бензином, а потом и запалио у засеоку Сивци, код Трнопоља, и то недалеко од куће бивше супруге Садије.

Република Српска 11.10.2014 | 08:55
Запалио се у близини куће бивше жене

Из приједорске полиције су у петак, наводећи иницијале, саопштили да се ова трагедија догодила око 17 часова у четвртак, те да је Мехаџић умро од посљедица опекотина.

Извор близак истрази казао је да се Мехаџић запалио на сеоском путу којим његова бивша жена скоро свакодневно пролази када води овце на испашу, али тај дан није отишла.

"Он је вјероватно мислио да ће наићи његова бивша жена, али тај дан по овце је отишао њен отац", казао је наш извор.

Сулејман Сивац, очевидац ове трагедије и стриц Мехаџићеве бивше супруге, казао је да је кренуо до оближње баште у тренутку када је избио пламен на путу.

"Видио сам пламен, када сам потрчао, угледао сам човјека како гори. Млатио је рукама, а потом пао на земљу и почео да се врти. Узео сам неколико канти воде и угасио ватру на човјеку. Био сам увјерен да се мој брат запалио", прича Сивац.

Он је потом, како каже, почео да  дозива људе да му притекну у помоћ, како би спасио човјека.

"Викао сам: 'Долазите, брат ми се запалио!' Неколико минута послије, када се ватра смирила, видио сам да није мој брат. Седин је давао знакове живота неколико минута, а потом је умро", каже Сивац.

Осман Сивац, Садијин отац, каже да она и Седин нису живјели дуже вријеме заједно.

"Седин је био склон одласцима од куће, посљедњи пут га није било двије и по године. Био је својевремено човјек за примјер, радио добре послове, међутим, када је отишао у пензију, постао је другачији. Запоставио је породицу, одлазио од куће", прича Садијин отац.

Како кажу познаници, Седин је једно вријеме радио као новинар на телевизији, снимао је филмове, писао и књиге, а касније је успио да среди пензију.

Садија, бивша Сединова супруга, каже да је од њега отишла прије неколико мјесеци, заједно са кћерком и једним сином, док је други остао код оца.

"Нисам више могла да живим с њим. Он је често говорио да ће извршити самоубиство, и то када му је год требало нешто. Увијек је тражио новац, а када му кажем да немамо, он би рекао да ће да се убије. То ми је рекао и прије неколико дана, али нисам то упозорење схватила озибљно", каже ова жена.

Извор: Независне новине

Коментари / 0

Оставите коментар