Још један очајнички трик Додикове власти

“Обећање о повећању пензија је само још један од трикова предизборне кампање Милорада Додика и Жељке Цвијановић, којима желе прикрити катастрофалне резултате своје владавине, изјавила је Александра Пандуревић  посланик СДС-а у Парламентарној скупштини БиХ.

Република Српска 09.10.2014 | 15:31
Још један очајнички трик Додикове власти

Она истиче да кампањски трикови СНСД-а не могу сакрити право стање у друштву и чињеницу да је ова власт иза себе оставила само пустош и неуспјех.“Састанци Милорада Додика и Жељке Цвијановић с пензионерима и борцима, као и данашња обећања пензионерима да ће добити повишицу након избора од два одсто су очајнички потез неуспјеле власти. Заиста је омаловажавајуће овећање пензионерима да ће након избора, ако побједи овај режим, имати тек толико да до Божића пензионери са просјечном пензијом могу скупити да купе један килограм меса”, казала је Пандуревић.

Очито је да се овај режим, истиче Пандуревић, нада да ће ради тог килограма меса пензионери заборавити у какво су их стање довели Додик и његова власт, која је све вријеме своје владавине водили рачуна о личним и интересима тајкуна.

“Да су бринули и служили народу, развијали економију, инвестирали у нова радна мјеста умјесто што су бринули о 25 породица, које су пљачкале народ РС, данас би и пензионери, борци и млади живјели боље него сада. Они су направили друштво у коме власт нема поштовања ни према борцима који су стварали РС” ,казала је Пандуревић.

Она је подсјетила на изјаве Милорада Додика у којима је пријетио борцима да ће им, уколико изађу на протесте, скинути борачку накнаду.“Ако је неко у овој земљи заслужио да има право да каже шта мисли и да изрази своје незадовољство онда су то они који су створили РС. Борци су данас незапослени и њихова дјеца немају перспективу у оваквој РС. Млади људи такође напуштају земљу јер немају били какву перспективу. Тај осјећај имају зато што су дјеца и рођаци Милорада, Жељке, Тегелтије, Шпирића и Шкрбића испред њих и што у РС сви нису једнаки”, казала је Пандуревић.

Она каже да је резултат девет година владавине СНСД-а двадесет девет хиљада угашених радних мјеста у реалном сектору 5,5 милијарди дуга и потрошене паре од Телекома и десет хиљада пензионера више него запослених.

“Очито је да ова корумпирана власт сматра да народ постоји због њих. СДС позива грађане РС да изађу на изборе како би заједно зауставили суноврат РС и донијели промјене. Народу треба власт која ће му омогућити да нормално живи и која ће имати нулту стопу толеранције према криминалу и корупцији”, казала је Пандуревић, додајући да народ Српске заслужује да живи, а не да преживљава.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

РАТИО

09.10.2014 14:34

Уљудно се захвалите. Само се у недјељу запитајте, колико вриједи вас, муком, искуством и борама исцртани образ. Колико вриједи будуцност васе дјеце и унуцади. Пет-сест марака, или много, много више?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миса

09.10.2014 15:21

Браво Сандра гласам за тебе и твоју странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

09.10.2014 16:12

Ова зена је феноменална. Свака цас Александра истина кад тад побиједи,а за пар дана цемо је и доцекати. Сретно на изборима и вјеруј да се народ спаметовао,немој да бринес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

09.10.2014 23:54

Александру су требали кандидовати за Предсједника Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слажем се

10.10.2014 00:04

Слажем се, ако ништа друго, симпатичнија је од Цијановићке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

10.10.2014 21:22

Александра је краљица. Јако бих волио видјети каква би била дебата између ње и баје. Мислим да би баја имао доживотну трауму хехе

ОДГОВОРИТЕ