Хиљаде људи на скуповима Небојше Вукановића

Више од 1 000 људи окупило се у Спортској дворани у Невесињу на трибини прве нестраначке За правду и ред – Листе Небојше Вукановића, а грађанима се представило свих седам кандидата са листе у Изборној јединици 9. Носилац Листе Небојша Вукановић истиче да је пресрећан због велике подршке Невесињаца.

Република Српска 09.10.2014 | 11:23
Хиљаде људи на скуповима Небојше Вукановића

„Почео је полако да свиће нови дан, што доказује и овај величанствен скуп и препуна спортска дворана у којој није било људи који су доведени из других херцеговачких градова, како је то недавно радио СНСД. Пресрећан сам и јако поносан због велике подршке Невесињаца који су одувијек били познати по храбрости, честитости и поштењу, и овај слободарски град и његови житељи су кроз историју заслужили знатно већу подршку државе. Мој први циљ током мандата је да у наредне четири године завршимо три хидроцентрале у систему Горњих хоризоната, и да овдје буде сједиште новог предузећа, а накнада за потопљено земљиште значиће препород за буџет ове општине. Усвајањем Закона о реприватизацији врло лако би се обновила производња и вратиле на посао раднице у Тексилној фабрици „Јавор“ која је недавно престала са радом иако нема дуговања. Потребно је одузети и Пилану контраверзном Драгану Вучетићу, расписати међународну потјерницу и истражити све малверзације које је извршио овај савјетник предсједника Милорада Додика у десетак фирми које је приватизовао и уништио у источној Херцеговини“

Суграђанима се по први пут представила и Вланетина Шиљеговић, млада професорица и мајка троје дјеце из Невесиња. „Одлучила сам да подржим идеју и будем на Листи Небојше Вукановића јер желим да се једном напокон заведе ред и успостави правна држава. Ми се залажемо за професионализацију и департизацију институција, успостављање јавног конкурса на коме ће предност при запошљавању имати мајке са четворо и више дјеце, чланови четворочланих породица у којима нико није запослен, демобилисани борци и образовани који годинама чекају посао на Бироу. Ми смо једини политички субјект коме је сједиште у Херцеговини, и природно је да се највише залажемо и да наши посланици који добију подршку народа могу највише урадити за ову регију у наредне четири године“

На трибини су говорили и остали кандидати са Листе, др Дражан Ерић, пластични хирург и доцент на Медицинском факултету у Фочи, др Бранко Ашкраба, мр Обрад Самарџић са Филозофског факултета у Никшићу, те Ирена Рудан и Сњежана Домазет, професорице из Требиња. Листа Небојше Вукановића кампању завршава великим централним скупом који ће се са почетком у 18.30 одржати у четвртак, 09. октобра на Платоу испред Дома културе у Требињу.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

кк

09.10.2014 09:55

Браво за Вукановица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

09.10.2014 10:00

Нас сљедеци предсједник послије Тадица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

09.10.2014 10:01

Имате мој глас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е сад за кога је

09.10.2014 14:37

Ово добро - то је питање. Ако узмес гласове СДС-у направио си срање друзе а ако узмес гласове СНСД зајебо си Бају.???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

09.10.2014 17:57

Одавно нисам видјела, доброг поштеног младог човјека, доброг новинара. Желим ти пуно среће и успјеха у животу

ОДГОВОРИТЕ