Спортисти прикупили 5.000 за Дијанино лијечење

Актуелни играчи и ветерани Фудбалског клуба "Младост-Добриња" организовали су синоћ у Модричи хуманитарни фудбалски меч на којем је прикупљено 5.000 КМ за помоћ у лијечењу двадестдеветогодишње Дијане Бијелић, обољеле од карцинома базе лобање.

Република Српска 09.10.2014 | 07:51
Спортисти прикупили 5.000 за Дијанино лијечење

Горан Лукић, представник организатора утакмице Фудбалског клуба "Младост-Добриња" рекао је да су ова средства прикупљена од котизације за играче, актера утакмице и хуманитарних добровољних прилога присутних грађана.

Далибор Бијелић, супруг Дијане, захвалио се управи и играчима клуба, мјештанима Добриње и бројним грађанима Модриче и Вукосавља на подршци и новчаној помоћи која ће бити искориштена за наставак лијечења.

"Наставак лијечења у Истанбулу је једина опција, а то је мишљење конзилијума љекара Клиничог центра Србије", рекао је Далибор и истакао да ће Дијана до средине октобра отпутовати у Турску.

Он је изразио наду да ће, уз помоћ родбине, пријатеља и хуманитарних прилога појединаца и организација прикупити 20.000 евра, потребних за лијечење за које се нада да ће бити успјешно.

"Вјерујем да за Дијану има спаса", рекао је Далибор.

Далибор и Дијана имају двоје дјеце, петогодишњег Митра и седмогодишњу Ивану, која је кренула у први разред основне школа на дан када је Дијана оперисана у Београду.
Дијана је незапослена, а Далибор ради у Рафинерији уља Модрича.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пцелица Маја

09.10.2014 06:51

Држи се Дијана,даће Бог да скупимо те паре и да срецно отпутујес и вратиш се жива и здрава!!!!

ОДГОВОРИТЕ