Муж погинуо, супруга и свештеник повријеђени

ПАЛЕ - Мијат Парлић (53) из Рогатице погинуо је, а његова супруга Јадранка (48) и свештеник Милорад Љубинац (66) из Сокоца тешко су повријеђени у саобраћајној несрећи која се догодила у Рогушићима, код Пала.

Република Српска 08.10.2014 | 20:20
Муж погинуо, супруга и свештеник повријеђени

До несреће, која се догодила у сриједу на путу Љубогошта - Подроманија у 16.50, дошло је када се пежо, за чијим воланом се налазио свештеник, сударио са голфом 2, којим је управљао Парлић.

Са настрадалим Парлићем у возилу је била и његова супруга Јадранка, Б.К. (23) и дјечак (5), који су лакше повријеђени, те петомјесечна беба, која је на срећу прошла без повреда.

Повријеђни Милорад Љубинац и Јадранка Парлић задржани су на лијечењу у Клиничком центру Касиндо.

"Љубинац је задобио прелом лијеве наткољенице и повреду главе, док је Јадранка Парлић задобила прелом обје наткољенице. Њихово здравствено стање је тренутно стабилно", казали су у овом центру.

Извор "Независних" близак истрази казао је да је свештеник из засад непознатих разлога изгубио контролу над возилом.

"Скренуо је у супротну коловозну траку и дошло је до директног судара с голфом", каже наш извор.

Мјештани Рогушића, гдје се догодила несрећа, казали су да су од силине удара оба возила у потпуности уништена.

"Била је дугачка колона аутомобила и увиђај је трајао два сата. Дијелови оба аутомобила били су разбацани на све стране. Било је мучно гледати те сцене. Аута су распарчана до непрепознатљивости", испричао је један од очевидаца.

Иначе, у близини овог мјеста несреће у августу ове године смртно су страдали и Јелена Малинић (37) и њен син Михајло (9).

До трагедије је дошло након што је Стефан Гавриловић (26), возећи шкода фабију, усљед неприлагођене брзине, изгубио контролу над возилом, те ударио у аутомобил којим је управљала Малинићева.

Несрећна жена и њен син издахнули су одмах, а Гавриловић је превезен у болницу Касиндо, гдје је задржан на лијечењу на Одјељењу интензивне његе.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мики

08.10.2014 18:29

овдје се стално гине бас на тој кривини близу бобар пумпе. возаци су непазљиви јурцају и претицу и због тога невини страдају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

08.10.2014 20:08

Ја сам предлагао а ево предлажем опет.Средином пута нема траке него жељезна ограда.Остаћемо живи овако не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црни

11.10.2014 05:34

Па да је муж био близу свештеника не би ни он погинуо

ОДГОВОРИТЕ