Спахић напустио припреме БиХ!

Некадашњи капитен фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, који се од дреса исте опростио након овогодишњег СП, напустио је припреме Змајева, након што га је селектор Сушић одлучио поново позвати у национални тим.

Фудбал 08.10.2014 | 18:30
Спахић напустио припреме БиХ!

Одбрамени фудбалер о чијем поновном позиву се доста полемисало и шпекулисало синоћ је напустио припреме најбољег бх. тима који је поражен у првом колу квалификација за Европско првенство од Кипра, а као главни разлог Спахићевог напуштања припрема је повреда леђа, пише Ослобођење.

Спахић се вратио у Минхен гдје це отићи на преглед и ако све буде у реду, доћи це у Велс пред утакмицу или ће се ставити на располагање за меч са Белгијом.

И прије самог доласка на припреме много се писало око тога да ли ће се бивши капитен уопште одазвати позиву у национални тим, а њемачки часопис Кикер, Спахићев случај поистовјетио је са оним Франка Риберија који се није желео одазвати позиву француског селектора, наравно објаснивши ситуацију око Спахићевог опроштаја након Мундијала.

Након свега селектор Сушић остаје на свега два класична штопера. Константном Тонију Шуњићу који игра одлично у руском шампионату, и Огњену Врањешу који очекује тек прве овосезонске минуте у дресу чешког Прибрама.

Коментари / 0

Оставите коментар