Шкулетић: Србија, НЕ Црна Гора!

Нападач Партизана Петар Шкулетић изјавио је да жели да игра само за Србију, иако је рођен у Црној Гори.

Фудбал 08.10.2014 | 17:45
Шкулетић: Србија, НЕ Црна Гора!

Шкулетић , који је рођен у Никшићу, блиста ове сезоне у црно-белом дресу, постигао је 12 голова, а са седам је први стрелац Јелен Суперлиге.

"Србин сам из Црне Горе и нисам једини. Много нас је који исто размишљамо и осећамо. Желим да сви знају моје мишљење и оно што осећам не може да се промени. Зато не бих могао да играм за ЦрнуГору, јер се водим срцем", рекао је Шкулетић за "Спорт".

Пред окупљање репреззентације Србије за квалификације за Европско првенство спекулисало се да би Шкулетић могао да добије позив селектора Дика Адвоката, али је из Партизана позван само његов саиграч Данко Лазовић.

"Као клинац сам играо за млађе селекције Србије и жеља ми је да макар једном обучем дрес најјаче селекције, таман да ме после тога више никад не позову. У избор селектора или тренера се никад нисам мешао, па нећу ни сада. Потајно сам се надао позиву из ФСС, али биће прилике. Бићу срећан да то буде и пријатељски меч у новембру. Чињеница је да сам у доброј форми и постижем голове. И, не само ја. Данко је позван с разлогом, јер такође прожа сјајне партије, а има још момака у Партизану који заслужују пажњу", рекао је Шкулетић.

Коментари / 0

Оставите коментар