Чех: Ако сам резерва, онда...

Искусни голман Челсија Петр Чех рекао је да ће потражити ново решење по питању каријере уколико и даље буде био резервна опција Жозеа Муриња.

Фудбал 08.10.2014 | 14:30
Чех: Ако сам резерва, онда...

Један од најбољих светских голмана ове сезоне није у првом плану менаџера, који форсира Тиба Куртоу пошто се Белгијанац вратио на „Стамфорд Бриџ“ са позајмице у мадридском Атлетику.

„Нисам разоварао ни са ким, али мислим да у клубу сви довољно добро знају да тренутна ситуација дефинитивно нија онаква каквом је ја замишљам. Са Европским првенством и репрезентацијом на уму, немам времена да седим на клупи и не играм. Уколико моја ситуација не буде побољшана, онда ћу морати да је разрешим“, рекао је Чех.

Чех, који ће у петак бранити за национални тим против Турске у квалификацијама за Европско првенство, одиграо је за Челси само једну утакмицу ове сезоне заменивши повређеног Куртоу у првом полувремену против Арсенала у недељу.

32-годишњи Чех је један од најзаслужнијих за успехе ’плаваца’ последњих сезона, а мрежу клуба са „Стамфорд Бриџа“ брани од 2004. године.

Коментари / 0

Оставите коментар