Данко: Дик ме наговорио да се вратим!

Данко Лазовић рекао је да је селектор Дик Адвокат најзаслужнији што је променио став и после три и по године поново ће обући репрезентативни дрес.

Фудбал 08.10.2014 | 09:00
Данко: Дик ме наговорио да се вратим!

"Моје речи од пре три и по године доказ су да у фудбалу не треба бити изричит, пошто сам себи скочио у уста. Након разговора са Адвокатом одлучио сам да се у 31. години вратим, био је искрен и убедио ме, али не бих откривао детаље. Све што је било оставио сам иза себе", рекао је Лазовић.

Лазовић је пре три године у време док је селектор био Владимир Петровић Пижон одлучио да се повуче из репрезентације, али се после позива Адвоката предомислио.

Што се тиче Невена Суботића, чији је статус, бар према најавама Адвоката "замрзнут" док је он селектор тек се очекује епилог.

Суботићев саиграч из Дортмунда Милош Јојић, у понедељак је изјавио да ће покушати да га наговори на повратак, али је на окупљању тима рекао да је то ипак посао селектора.

"То није део мог посла, селектор одлучује ко ће бити позван, а ко не. Не бих желео даље да ширим ту причу", навео је Јојић.

Србија наредне суботе стартује у квалификацијама за Европско првенство гостовањем у Јерменији, док ће три дана касније у Београду дочекати Албанију.

Коментари / 0

Оставите коментар