Есмин Сипић осумњичен за убиство

Есмин Сипић /35/ осумњичен је да је убио Сенада Мујанића /57/ из Лишње код Прњавора, саопштено је Срни из Окружног тужилаштва Бањалука.

Република Српска 05.10.2014 | 14:31
Есмин Сипић осумњичен за убиство

У Лишњи је синоћ око 23.00 часа испред угоститељског објекта "Авантура" дошло до физичког обрачуна између Сипића и Мујанића, који је том приликом задобио повреде од којих је подлегао на лицу мјеста.

Против Сипића биће достављен извјештај Окружном тужилаштву Бањалука, због убиства и он ће у току сутрашњег дана бити спроведен на испитивање у тужилаштво.

"Након испитивања осумњиченог лица, тужилац ће одлучити о стављању приједлога за одређивање мјере притвора", наводи се у саопштењу из тужилаштва.

Увиђај на мјесту убиства обавила је дежурни тужилац Биљана Марковић, заједно са припадницима Полицијске станице Прњавор.

Тужилац је наложила да буде извршена обдукција смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске, као и предузимање свих потребних истражних радњи и мјера на расвјетљавању овог кривичног дјела.

Срна незванично сазнаје да је Сенад Мујанић ујак Есмину Сипићу и да је до убиства, највјероватније, дошло због породичних размирица.


Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ален

05.10.2014 22:26

Есмин Сипиц звани Сирница протјеран из Аустрије због дроге. Познат полицији Аустрије и Републике Српске као дилер и много проблематична особа. Уништио је живот своме оцу Јусуфу који је био јако цијењен човјек у Саалфелдену гдје је и живио до своје смрти. Уништио је све оно што су његови родитељи стварали поштеним радом. Ево поново је уништио јос један живот

ОДГОВОРИТЕ