Обезбијеђени сви депозити

Сви депозити положени у Бобар банку обезбијеђени су стабилношћу Банке, посвећеношћу свих запослених дугорочном и стабилном развоју Банке и сигурној будућности свих њених клијената, саопштено је из Бобар банке.

Република Српска 05.10.2014 | 12:31
Обезбијеђени сви депозити

Бобар банка наставиће да проводи све планиране мјере побољшања пословања и непрестаног стварања додатне вриједности за сва предузећа и грађане, наводи се у саопштењу.

Директор Бобар банке Ана Миросављевић нагласила је да ће ова банка задржати све постојеће производе и услуге, те наставити да расте.

"Почетком године покренули смо процес реформи и унапређења пословања и наставићемо да проводимо планове које смо креирали с оснивачем 'Бобар банке'. Осим планова на којим смо заједно радили, у идентитет Банке остаје урезана визија поуздане банке која ће бити водиља, како за сваку досадашњу, тако и за сваку будућу активност или потез руководства Банке", навела је Миросављевићева.

У саопштењу се наводи да су сви акционари Бобар банке исказали апсолутну подршку управи и руководству Банке у провођењу планираних додатних побољшања у пословању и брзом наставку редовних активности и унапређења односа и сарадње са свим постојећим и потенцијалним клијентима.

Управљачка структура Банке ће бити задржана у потпуности.

У првих шест мјесеци ове године Бобар банка је остварила оперативну добит од 2,3 милиона КМ, а очекује се и значајно увећање добити до краја године.

У саопштењу се напомиње да је Бобар банка финансијска организација са дугогодишњом традицијом изградње повјерења и његовања добрих односа са клијентима у БиХ. Основана је 1998. године и данас има нето активу од 340.394.000 КМ, а за пораст активе у 2013. години награђена је престижном наградом Златни БАМ.


Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ратко

05.10.2014 11:38

Не би било лосе да се казе како је основана, с којим новцем, цијим. Толико да знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

05.10.2014 12:13

волио би кад би све то било тако, али неки дан сам лицно присуствовао да људи масовно подизу улозени новац у Бобар банци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

словенац

05.10.2014 15:41

Ја сам био осигуран у бобар осигурању имао сам незгоду посто је било возило старо двије год а новонабавна цјена возила била 150000км каско сам платио 6000км и кад је била незгодпрви су мували 6 мјесеци и инда нису хтјели да плате јер је то као друга стета на том возилу И одбили да плате а њихов вјестак сликао возили стање и километре али сам их тузио па им иду камате сваки дан несикирам се за то јер знам да морају платити сад је двије год.од незгоде таки да су накупили камата

ОДГОВОРИТЕ