Вучић: Србија стуб стабилности

‎Александар Вучић, премијер Србије, казао је данас да је ова земља је стуб политичке стабилности на западном Балкану.

Србија 04.10.2014 | 13:35
Вучић: Србија стуб стабилности

Он је на на састанку са представницима омладине Европске народне партије из 22 државе Европе, који бораве у вишедневној посјети Београду истакао да су у првих пет мјесеци ове Владе у Србији започете економске мјере које би требало да побољшају наслијеђену лошу економску ситуацију, а усвојен је и сет реформских закон‎а.

Напомињући да су мјере штедње само мали дио реформског процеса, Вучић је рекао да се нада да ће ускоро имати нешто више да понуди народу у Србији, саопштено је из Владе Србије.

"Бићемо прва земља у југоисточној Европи која је самостално почела процес економских реформи. Не радимо нешто што ће нам на следећим изборима донети више гласова, већ нешто што ће донети бољитак нашој земљи. Радимо на томе да створимо добру инвестициону климу и да привучемо што више страних инвестиција", нагласио је Вучић.

Вучић је истакао да Србија у процесу придруживања мора да заслужи статус члана и рекао да ће испунити своје обавезе.

"Нећемо бити ни најсиромашнија чланица ЕУ, нити земља у којој су правосуђе и закони на најнижем нивоу. Сигуран сам да сте могли да приметите позитивне промене у Србији током ваше посете. Није све идеално, далеко од тога. Нисмо најбољи на свету, али радимо најбоље што знамо и можемо", истакао је Вучић.

Коментари / 0

Оставите коментар