Страшно: Ивана убијена у леглу наркомана

Срушени кров, огуљени зидови, одваљени штокови, ћебад преко прозора, несносни смрад... У дворишту побацане цигле, пластичне флаше и картонске кутије.

Србија 03.10.2014 | 17:58
Страшно: Ивана убијена у леглу наркомана

Ово је кућа страве! У њој је силована и убијена Ивана Подрашчић. Девојчицино тело је пронађено у оближњем потоку, који тече тик уз ову страћару у Улици 11. крајишке дивизије број 1 на Петловом брду.

На улазу у двориште је улубљена и зарђала капија. Сада је и запечаћена полицијском траком, која је остала разапета након увиђаја после открића злочина.

Пространо двориште оковано је густим растињем, ђубретом и барама преосталим од пролећних поплава. Околином се ширио непријатан мирис изливене канализације и људског тела у фази распадања.

Станари околних кућа у неверици су са својих прозора посматрали кућу страве након што су сазнали да је у њој пронађена закопана нестала девојчица.

- Након што је пре десетак година власница преминула, кућу у броју 1 у Улици 11. крајишке дивизије почели су да користе наркомани и скитнице. Убица Дарко Костић се ту населио пре неколико месеци, а први пут нам је
свима упао у очи док је пролазио улицом са једном плавом девојком са којом се држао за руку. Деловала је као малолетница. Ивану нисмо никада овде видели - причају станари околних кућа.

 
Комшије: Осећао се непријатан мирис

Непријатан мирис се, како кажу, данима ширио целом улицом, али ниједног тренутка нису посумњали да је узрок распадање тела.

- Мислили смо да се осећа канализација и лешеви животиња које са свих страна доносе и бацају на ивицу тог напуштеног плаца. Тек када се јуче ујутру појавила полиција са форензичарима, знали смо да језива кућа крије и нешто друго - испричале су комшије.

Они тврде да осим тога нису приметили ништа необично у вези са убицом, све до 29. септембра, када се полицијска патрола зауставила пред капијом.

- Изашли су инспектори, а у колима је остала једна девојка за коју смо касније чули да га је пријавила због силовања. Наводно ју је данима држао везану унутра и напаствовао. Момка из улице позвали су за сведока, јер су морали да провале у кућу. Након што је ухапшен, мислили смо да се мир поново вратио у нашу улицу, све до јуче ујутро када је полиција поново дошла - избезумљено су причале комшије.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рамо

03.10.2014 17:37

Залим младо дете, а нема закона. Треба на трг да га запале зивог.

ОДГОВОРИТЕ