Шћеповић нахвалио Динамо пред меч у ЛЕ

Српски нападач Стефан Шћеповић предводиће Селтик против загребачког Динама у Лиги Европе, а очекује тежак меч иако је његов тим домаћин.

Фудбал 01.10.2014 | 11:45
Шћеповић нахвалио Динамо пред меч у ЛЕ

Бивши голгетер Партизана је последњег дана прелазног рока дошао у Селтик за скоро 3 милиона евра, али још увек чека првенац.

"Требало ми је времена да се снађем у Глазгову, прилагодим новом стилу игре и усвојим навике. До сада сам играо у лигама које преферирају технички стил, а на Острву је мало другачије. Овде је фудбал агресивнији и директан", рекао је Шћеповић за Јутарњи.

Динамо у Глазгов стиже након рапсодије у првом колу ЛЕ и победе над Астром 5:1.

"Не знам много о Динаму, али оно што читам је импресивно. Направили су искорак у регији по резултатима и финансијама. Редовно су у групној фази европских такмичења, нападају Лигу шампиона, дају шансу младим играчима, а значајно су се појачали за ову сезону. Биће све само не лако", сматра Шћеповић.

Шћеповић је импресиониран навијачима Селтика, али не очекује паклену атмосферу у четвртак.

"Увек сам гледао на телевизији и уживао, а сада имам прилику да играм пред таквим навијачима. Заиста чине фантастичну атмосферу. Не знам да ли ће бити пун стадион, навијачи су очекивали Лигу шампиона, па им ова Лига Европе можда није толико напета. Али, биће лепа атмосфера ко год дође", рекао је наш нападач.

Селтик је у првом колу ремизирао са Салцбургом 2:2, па му је потребна победа ако планира да се бори за пласман у други круг такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар