Супруга Билала Боснића напала тв екипу

Супруга Билала Боснића, вође вехабијске заједнице у БиХ, напала је тв екипу из Словеније који су дошли да сниме кућу њеног супруга и разговарају са њом и комшијама.

Босна и Херцеговина 30.09.2014 | 15:49
Супруга Билала Боснића напала тв екипу

Чим су се приближили кући његова супруга је изашла напоље, узела камен и почела да тјера новинаре."Немаш шта да снимаш овде, напусти имање", викала је она док је покушавала да отме камеру.Пријетила је и да ће звати полицију уколико смјеста не оду.

"Чија сте банда, ко вас је послао? Ко вас плаћа", наставила је супруга Боснића, пријетећи да ће га ударити каменом у главу.

Екипа је отишла са имања, а она је аутомобил који је одлазио гађала каменом.

Билал Боснић, неформални вођа вехабије у БиХ, ухапшен је 3. септембра, у акцији "Дамаск".

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Горан

30.09.2014 16:37

А јесу и насли с киме да разговарају у пм. Глупаца !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

01.10.2014 11:35

А исти ти новинари зашто се нису најавили, замолили за разговор а не упадају као да је то нормално. Ја бих их исто тако најурила, откуд им право да без дозволе улазе у туђе посједе. Баш бих вољела да видим и једног Словенца који би то дозволио... То је словеначким новинарима добро дошло...сад могу да пишу како су дочекани код тих "малоумника". Не волим их ни ја, али госпођу потпуно разумијем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре МиралСа

01.10.2014 21:30

Оцигледно симпатисете ову мудзахединку цим је називате господјом. Ако вам она лици на господју онда обавезно сто прије посјетите психијатра .

ОДГОВОРИТЕ
Name

мицо

03.10.2014 06:38

Па добро сте рекли ако је она господја ја сам онда господин без мане

ОДГОВОРИТЕ