Видео: Први гол Обрадовића још од Партизана!

Бивши репрезентативац Србије Иван Обрадовић се препородио у Мехелену, пребродио је године мучења са повредама и све крунисао спектакуларним голом.

Фудбал 29.09.2014 | 18:30
Видео: Први гол Обрадовића још од Партизана!

Наш леви бек, који је и даље релативно млад је има 26 година, постигао је први од два гола белгијског тима у победи над Бевереном и то на фантастичан начин са 20-ак метара.

То је Обрадовићу био први гол откако је напустио Партизан у лето 2009. године. Поред њега, стрелац за Мехелен био је и Далибор Веселиновић, којем је то други гол у Жупиле лиги.

"Сви у клубу имају максимално поверење у мене, дају ми стопостотну подршку, а када је тако, онда можете без бриге играти фудбал. Данас је све мање људскости у фудбалу, ја сам имао много проблема са повредама, сада сам други човек. Пресрећан сам, као и моја породица, супрога и син са којима сам славио ову победу", рекао је Обрадовић.

Обрадовић је претходне четири године провео у Шпанији у дресу Сарагосе, али је чешће био у болницама због проблема са коленима.

Прошле сезоне је стигао у Мехелен и одиграо тек неколико мечева, али је ове одиграо свих 810 минута у белгијском шампионату.

Солидно иде и Мехелену, има четири победе и пет пораза у девет мечева. У деветом колу је славио и шампион Андерлехт, 2:0 у Варегему, али Александар Митровић овај пут није био стрелац.

Коментари / 0

Оставите коментар