НДП: Лакташи су ништа друго него тенденција урушавања режима

Народни демократски покрет поздравља велики успјех кандидата „Савеза за промјене“, Вукашина Војиновића, који је у односу на прошле изборе удвостручио свој изборни резултат.

Република Српска 29.09.2014 | 21:45
НДП: Лакташи су ништа друго него тенденција урушавања режима

Свега десетак процената разлике између кандидата СНСД-а и његових коалиционих партнера и нашег кандидата Вукашина Војиновића је нешто што охрабрује и показује тенденцију урушавања режима која ће, у коначници, довести до пада Додика и његове олигархије.

Наиме, ресурси са којима је располагао Војиновић, с једне и Коџоман с друге стране, су напросто немјерљиви и можда се једино могу довести у везу са борбом Давида и Голијата.Комплетна СНСД-ова машинерија са возним парком из Лакташа и Бањалуке, укључујући и Електропренос, Електрокрајину, Калдера цомпанy , буџет општине Лакташи, те тајкуне попут Буде Станковића и милиони марака из „црних фондова“, упрегнути су Коџоманов мршави „успјех“ , који режиму не обезбјеђује миран сан до 12. а поготову не након 12. октобра.

Ово је добар сигнал да ће Милорад Додик, ма какав Баја био, изгубити изборе, јер из године у годину подршка њему и његовој странци драматично опада, и то у Лакташима – мјесту одакле је СНСД и кренуо на свој пут који је Републику Српску одвео на странпутицу.

Апелујемо на грађане Републике Српске да ни случајно не пропусте шансу да изађу на изборе 12.октобра и дају свој глас за рушење деветогодишње бахате и аутократске власти.А Лакташи су показали да сваки неизлазак на изборе,значи глас за режим, који, пак, неће бирати средства да остане на власти.

Није их бирао ни јуче када је комплетан државни врх Републике Српске укључио у изборни процес у Лакташима, свјесан чињенице да се у том мјесту бије „битка над биткама“.

Једну битку је добио, али сигурно неће изборни рат 12. септембра и зато је СНСД-ов изборни резултат у Лакташима тако мршав и има елементе „Пирове побједе“.

Позивамо све чланице „Савеза за промјене“ да наставе демонстрирати одлучност која је на изборима у Лакташима максимално дошла до изражаја.Истовремено се захваљујемо комплетној опозицији уједињеној око ове идеје, нарочито Српској демократској странци, али и осталим чланицама „Савеза за промјене“, који су показали невиђену одлучност да се сви заједно изборимо за неминовне промјене послије 12.октобра.

САОПШТЕЊЕ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Заиста

29.09.2014 12:59

Заиста ово је велики успјех, опозиција мање заједно него појединачно 2012. Још један овако велики успјех 12. и слијед распад читав опозиције на прама парчад. Само будала се хвали поразима и то овако убједљивим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

29.09.2014 13:03

Него шта!Ако је у колијевци СНСД-а и колијевци криминала побједа тако мршава,нормално је да очекујемо пад режима у октобру.Ово су реалне процјене и побједа ће бити на страни воље народа да скида јарам са врата након 9 година.Доста нам је лажних обећања,корупције и непотизма,доста нам је срозавања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објашњење

29.09.2014 13:05

Хоће ли ми неко објаснити какве везе има машинерија за лијепљење плаката, ако је народ незадовољан и једва чека изборе јер га је запљуснуо талас промјена. Као да ће један плакат или флајер промјенити вољу народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

29.09.2014 13:06

Чим се луд поноси,паметан се стиди!Тако и овај аутократски режим,не знам ,богами,шта слави?Све усиљено и привидно јер знају шта их чека у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

29.09.2014 13:09

Ха,ха,плаците на 2050 гласова разлике!!!!! Плаците!! Позз из БЛ крај Лактаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОХР

29.09.2014 13:13

Што Чавић није написао иза кога стоји ОХР, америчка амбасада, Меркелова, ОСЦЕ, ЦЦИ ... Бато мој брига ме и за једне и друге али мораћеш ту теорију о побједама онима који те финансирају мало подробније и исцрпније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВГ

29.09.2014 14:05

То што је власт трула није довољно да се и сруши. Треба имати и опозицију која заслужује да дође на власт. Овај проценат који је освојио кандидат опозиције је право чудо. Чиме је то он, којим квалитетима, стручношћу, поштењем или било чиме другим заслужио да буде начелник (Ко што неко написа "двацет", умјесто двадесет:). Није он добио ни један глас, људи су гласали против ове власти и то је то. И тако, ће на жалост бити и након листопада. Режим је труо, али се бојим да ће остати на власти, а заслуге за то једино ће имати опозиција, оваква болесно амбициозна, нејединствена, безидејна, искомпромитована... Какве промјене од оних који су такође помогли, и то добро, да смо данас гдје јесмо. На жалост има ли су прилику.Не видим ко би за њих такве могао гласати, али ће људи у великом броју гласати против режима, а ако то не буде довољно, биће то заслуга прије свега опозије али и вас медија који овакву опозицју умјесто да критикујете, ви их уљуљкавате. То што је неко само мање лош никако не значи да је и добар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

29.09.2014 14:27

Војиновић је био кандидат 2012 коалиције "Вози Мишко" Перанчевић је био кандидат СДС, обадва кандидата су тада скупили исти број гласова као што су и јуче добили. СНСД-ов кандидат је јуче добио исти број гласова као и 2012, не знам о чему ви овде пишете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чињеница

29.09.2014 15:06

Очито је да су готови. Људи у Лакташима су у страху од тих бандита. Пола их није ни изашло на изборе, због тог страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОГ

29.09.2014 18:20

РТРС ЦИТАВ ЦИРКУС НАПРАВИЛА ОД ТЕ ПОБЕДЕ СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србац

29.09.2014 20:58

Владајуци СНСД у Лактасима могу да се захвале опозицији на побиједи сто нису имали бољег противкандитата. Инаце у свакој другој варијанти би изгубили сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

29.09.2014 21:49

Не разумијем....позивате народ да изадје на изборе као да це дати глас савезу,а ста ако изадју и дају снсд-у....незовите никога вец појацајте рад на терену.

ОДГОВОРИТЕ