Меси одбио 150 милиона од Челсија?!

Утисци после летњег прелазног рока одавно су се слегли, али је још једна „бомба“ стигла за Пиринејског полуострва.

Фудбал 29.09.2014 | 14:00
Меси одбио 150 милиона од Челсија?!

Каталонски медији пренели су да је Челси током лета понудио невероватних 150 милиона евра (118 милиона фунти) за најбољег играча Барселоне Лионела Месија.

Према наводима, Челси је желео да искористи ситуацију и уздрманост клуба са ’Ноу Кампа’, после разочаравајуће прошле сезоне.

Канал „ТВ3“ из Каталоније током програма пренео је да је менаџер ’Плаваца’ Жозе Мурињо желео да искористи неодређену ситуацију Месија у Барселони и натера власника Романа Абрамовича да пошаље понуду.

Ипак, ни ’Блауграна’ ни 27-годишњи Аргентинац нису уопште разматрали трансфер на ’Стамфорд Бриџ’.

Челси је у летњем прелазном року довео Дијега Косту и Филипеа Луиса из Атлетика, као и бившег Месијевог саиграча Сеска Фабрегаса. Клуб су напустили Давид Луиз, Ешли Кол, Фернандо Торес и Френк Лампард.

Меси ове сезоне има нешто другачију улогу у Барси, а то се види по чињеници да је уписао шест асистенција уз три гола, у првих шест мечева сезоне.

Он је ове сезоне креирао 19 прилика својим саиграчима, што је највише у Европи. Мурињу је остао и те како у лошем сећању, пошто је био посебно инспирисан у мечевима са Реал Мадридом, чији је Португалац био тренер од 2010. до 2013. године.

Коментари / 0

Оставите коментар