Црно-бијели без Дринчића на Грке!

Фудбалери Партизана могли би да буду знатно ослабљени на гостовању Астерасу у другом колу Лиге Европе, због повреде Николе Дринчића.

Фудбал 29.09.2014 | 12:00
Црно-бијели без Дринчића на Грке!

Дринчић се повредио на утакмици са Радничким 1923, када је добио два ударца у доњи део кичме и врло брзо је тражио замену.

Црногорски везиста од тада није тренирао и још није на располагању тренеру Марку Николићу, а под знаком питања је и његово играње на мечу против Младости три дана касније.

“Истина је, Никола Дринчић не тренира, јер још нисмо решили проблем повреде коју је зарадио у Крагујевцу. Добио је за кратко време два јака ударца у тртични део кичме и зато је замењен, а тренутно је подвргнут терапијама. Повреда те врсте није опасна, али је изузетно болна и не дозвољава фудбалеру да нормално ради, тренира. Никола се опоравља, али је, већ сада могу да кажем, неизвесно да ли ће он бити спреман и за утакмицу у Грчкој против Астераса, као и за ону у Лучанима”, рекао је докор Партизана Илија Росић.

Росић је потврдио и да ће Милош Остојић морати на операцију због напрснућа потколеничне кости, коју је зарадио без контакта. Остојић у понедељак путује у Турску, где ће му помоћи стручњаци са клинике „Ажибадем”.

“Операција ће бити обављена у току наредне недеље, па очекујемо да Милош за месец дана полако почне да се враћа у ритам и тренинге”, истакао је Росић.

Дуел Астераса и Партизана игра се у четвртак од 21.05. У првом колу, ‘црно-бели’ су играли без голова са Тотенхемом, док је дуел грчког клуба и Бешикташа завршен резултатом 1:1.

Коментари / 0

Оставите коментар