Хиљаду људи на молитви испред Храма Светог Саве

Испред Храма Светог Саве на Врачару у Београду окупило се 1 000 људи на молитви у славу светиње живота и брака, на коју позвала организација "Двери".

Србија 28.09.2014 | 17:31
Хиљаду људи на молитви испред Храма Светог Саве

"Видели смо како изгледа парада која слави смрт, а сада ћемо видети параду која слави живот, родитељство и рађање", рекао је новинарима члан Старешинства "Двери" Данило Тврдишић.

Међу окупљенима има мајки са малом децом, као и старијих генерација.

Окупљени противници геј параде носе мајице на којима је на предњој страни натпис "Мама+Тата", а са задње је нацртано срце.

Двери су раније позвале да се након одржавања геј параде данас организује "Свенародна литија у славу светиње живота, брака и рађања", која би прошла центром Београда и завршила молебаном у Саборној цркви код Калемегдана.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Страсно

28.09.2014 15:35

Све док се не спроведе цистка у СПЦ-у и заустави разврат владика и њиховог особља, ова окупљања немају смисла. Бојан Јовановиц је у књизи Мафија у Цркви све фино написао. То цовјек кад цита додје му да стално повраца, тако је муцно оно сто се десава у СПЦ-у да се понекад питам да ли ти људи зиве у средњем вијеку јос?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

29.09.2014 10:13

Пуна подршка СПЦ и Двери. Они су глас разума и онога како треба да буде нормалан свијет. Није важно како неки кажу да "живе у средњем вјеку". Неке ствари се не мјењају никада а не што су о њима неки "пметни" писали.

ОДГОВОРИТЕ