Рафи се спрема други отказ у Италији!

Серија А не лежи некадашњем прваку Европе.

Фудбал 25.09.2014 | 23:30
Рафи се спрема други отказ у Италији!

Тренер фудбалера Наполија Рафаел Бенитез рекао је да не страхује за посао, али поједини италијански медији тврде да би могао да добије отказ уколико тим већ од наредног кола Серије А не крене ка горњем делу табеле.
Популарни клуб из Напуља имао је разочаравајући старт сезоне, најлошији још од 2009. године, а елиминисан је у баражу за Лигу шампиона од Атлетика Билбао.

"Нисам се чуо неко време с председником клуба, али сматрам да и поред лоших резултата мој посао није у опасности. Уверен сам да нам предстоје бољи дани", рекао је Бенитез, а преноси Коријере дело Спорт.

Лист наводи да је шпанском стручњаку наложено да тим у наредне две утакмице против Сасуола и Торина мора да освоји најмање четири бода уколико рачуна да остане на клупи.

Наполи је у среду одиграо код куће са Палермом нерешено 3:3 и тренутно је 10. на табели са осам бодова заостатка за водећима Јувентусом и Ромом.

Бенитез је 2010. године покушао да води Интер после одласка Жозеа Муриња, освајача "Триплете", али се то није добро завршило. Смењен је на половини сезоне, мада је успео да освоји титулу клупског првака света.

Коментари / 0

Оставите коментар