Гробари 'инспирисали' фанове Тотенхема!

Много буре подигло се због увредљивог транспарента који је освануо на стадиону Партизана током меча против Тотенхема, а управо је он послужио навијачима енглеског клуба да "пецну" ривалски Манчестер јунајтед.

Фудбал 25.09.2014 | 19:45
Гробари 'инспирисали' фанове Тотенхема!

На утакмици првог кола Ц групе Лиге Европе на трибинама стадиона у Хумској појавио се антисемитски транспарент на коме је писало: "Онлy Јеwс анд пуссиес", због чега је УЕФА покренула истрагу против црно-белих.

То очито није много сметало навијачима Тотенхема, који су једну од чувених реплика из британске серије "Мућке" - "Следеће године у ово време бићемо милионери", а која је заштитни знак Дел Боја, искористили да пецну посрнули Манчестер јунајтед.

Они су направили мајице на којима је писало: "Следеће године у ово доба бићемо шампиони", а на њима је Дел Бој представљен као менаџер Јунајтеда Луј ван Гал, Анхел ди Марија је улози Роднија, док је Вејн Руни стриц Алберт, а слику је окачио један од навијача Тотенхема на свој Твитер профил.

Мајице су се појавиле испред стадиона Вајт Харт Лејн уочи меча Лига купа са Нотингем Форестом, који су "певци" победили са 3:1.

Коментари / 0

Оставите коментар