Швајцарци лове ескорт даме

Као и у сваком другом послу конкуренција је велика, али што више нудиш више те траже, наше дјевојке у просјеку седмично зарађују 1.500 швајцарских франака, а 80 одсто послова се одрађује у хотелима и собама у Швајцарској, мада се често дешава и да Вас клијент позове на викенд одмор.

Република Српска 25.09.2014 | 10:35
Швајцарци лове ескорт даме

Посао који је понуђен младим дјевојкама у Бањалуци тим ријечима је описао представник швајцарске ескорт агенције.

Оглас за "посао из снова", како су га представили послодавци, врти се у програму појединих бањалучких електронских медија, а јасно је да се под кринком потраге за дјевојкама заинтересованим за пословну пратњу у ЕУ заправо крије проституција.

- Позивамо све младе и лијепе дјевојке које су жељне изазова и које желе да промјене свој живот да нам се јаве - једина је реченица огласа уз који је за контакт остављена само и-мејл адреса.

Једна од дјевојка коју је заинтересовао оглас повјерила се "Гласу Српске" након што је послије вишедневног дописивања открила шта се крије иза завјесе. На оглас се јавила у потрази за послом у иностранству.

- Не могу више овдје да радим за преживљавање. Зато сам им се јавила и убрзо добила прве информације. Дописивали смо се данима, а када сам схватила да се ради о класичној проституцији одустала сам. Позивам дјевојке да буду опрезне - казала је Наташа из Бањалуке.

Иако су се послодавци представили као швајцарска агенција Наташа је с њима комуницирала на српском језику са којим се друга страна прилично лоше сналазила.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кобац

25.09.2014 08:48

Могу ли како ја доћи до тих дама ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

25.09.2014 09:02

А инаце су насе "даме" постене, чудо једно.Кад су ескорт даме у БиХ, то је као у реду, а у Свајцарској је то проституција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кристина

18.08.2019 23:38

Занима ме посао за мене и другарицу... Поззз

ОДГОВОРИТЕ