Симићеве листе за одстрел креиране у Додиковом кабинету

Кабинет Милорада Додика избацио је званично прво име са Листе за одстрел.

Република Српска 23.09.2014 | 15:57
Симићеве листе за одстрел креиране у Додиковом кабинету

“Ласкава” титула првог капиталца којег Режим мора елиминисати до 12. октобра припала је мени, Слободану Васковићу.

Стварни креатор сатављања Васковића на Листу за елиминацију јесте Кабинет Милорада Додика, који се, прилично јадно и неуспјешно, покушао сакрити иза београдског шљама, оличеног у болесној профашистичкој организацији Српски сабор “Заветници”.

Та багра представља Српски сабор у мјери у којој и Ајман Ал Завахри, али накоту из Додиковог кабинета одувијек су пријали идиоти, креатуре, олош и људски отпад, спреман на најцрње могуће поступке. Само у таквом окружењу, они се осјећају своји на своме.

Огласна табла на којој је расписана потјерница за Васковићем, стандардно, је Срна, што додатно свједочи да иза позива на линч стоји Кабинет Милорада Додика. Оличен у његовом савјетнику за егзекуције Пери Симићу, ректалном триатлонцу.

"Забрињавајуће је да је амерички стипендиста Слободан Васковић, који је свој памфлет о 'Заветницима' писао уз помоћ стручњака Стејт департмента из Амабасаде у Сарајеву, прву медијску подршку добио од БН телевизије. Користићи се опробаним методама 'медијског штапа и шаргарепе', односно, спиновања и бесмислених оптужби недостојних одговора, као јединим аргументом којим располажу, изнели су низ неистина и прибегли застрашивању грађана", истичу "Заветници" у свом фашистичком писамцету-потерници, а уредно преноси-прогони Срна.

Уопште се нећу бавити београдским олошем, који надницу зарађује пружајући, попут задње камењарке, услуге људском отпаду из Додиковог кабинета, али хоћу бослеником, и то психичким, Симићем.

Навео сам да је ректални триатлонац, ево и зашто: у аналу Радована Караџића је пливао, у оном Биљане Плавшић је возио бицикл, а у Додиковом та људска пометина трчкара. И смишља како одстријелити Додикове противнике, критичаре, и све оне који су им на било који начин сметња.

Интересантно за Ректалног Триатлонца је да је уз све власти и да увијек ради најпрљавије послове.

Перо Симић организује хајке и ликвидације.

Његови подређени су Никола Деретић, директор Срне, који је подједнако велика ништарија као и Симић, те фронтална незналица Милица Џепина, назови уредница Срне.

Перо Симић и Милош Чубриловић Чубри, ведете Додиковог кабинета, прије неколико година организовали су премлаћивање мог сина Немање у Бањалуци. У том чину помогао им је њихов тадашњи слуга Велибор Шотра, који је организовао батинаше.

Спасан Зељковић, Додиков зет (ожењен његовом сестром Богданом) индиректно ми је то потврдио прије три године.

“Твог сина су претукли да се додворе Шефу, без знања Шефа”, рекао ми је тада Зељковић.

На моју констатацију да “Шеф зна ко је то учинио и био би ред да то саопшти”, Зељковић није рекао ништа.
Отћутао је то.

Перо Симић је заједно са распопом Младеном Јеврићем Дурићем организовао да ме прије пар година каменују у мјесту Котези, код Требиња. Прије тога су ме држали као таоца у Требињу.
И тада је са мном био мој син.

Тужилаштво и полиција нису прстом мрднули да похапсе те батинаше, иако сам им уредно доставио имена.

То и не чуди, јер Тужилаштво и МУП РС су ту да штите убице, сјецикесе, шљам, олош и багру, а не грађане од њих.

П.С. Порука Додиковом кабинету: Усагласите се кога ћете прво, Владу Тришића или мене. Додик је у Бијељини најавио удар на Тришића, а Перо Симић преко СРНЕ на Васковића. Ко је број 1., требате то што скорије рећи, сујетни смо и Тришић и ја. Или ћете нас истовремено обојицу?

СлободанВасковицБлог

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Оксиген

23.09.2014 14:13

Ово спадало у људском облику, Перо Симић је од Васковића добио квалификацију коју заслужује. Од мене би добио још више, али тешко ми је бавити се гадом, људским дном и шљамом, нечовјеком у људском облику. Нема те дескрипције, нема тих ријечи којима се може описати ово Бајино недоношче и његов " допринос " у новинарству. За петама му је само Бајин Гебелс иницијала РВ. Тачка.""

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланце

23.09.2014 14:15

Перо Симиц,јел то бијасе онај сто је љубио скуте Радовану,после Биљани,а сада Додику.Јел'то бијесе онај сто је русио Милосевица и сто је радио ону "постену емисију "испод тепиха" русеци СДС и доводеци Додика.Јел' то бијасе онај велики Србин сто је озенио муслиманку,а сада нама просипа српство...јел'то бијесе онај сто је муслимане послао у логор,јел'то бијасе она гњида од цовјека!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељковиц

23.09.2014 14:21

Васковицу свака ти цаст,заслузују ови јос горе.Издрзи јер сви у ЕУ знају ста је и ко је СНСД а Додика неце да прима ни цистацица у Бриселу.Птоцитани су они као буквар сто се тице Мадјународне Заједнице.Трпили су они тако и Милосевица,Санадера ал кад се једном покрену заврсена је прица.Ови као неце да ти одговарају на твоје оптузбе тј. немогу јер је истина и ту је проблем.Страх ме је за народ од Додика и Лагумдзије и Цовица. Ко зна ста су све спремни уцинити да јос остану на власти бар толико да сакрију и изнесу покрадено.Бог нам свима био на помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДР ДАБИЦ

23.09.2014 14:35

Проци це он као Јанса и Санадер, среца му сто је вријеме демократије висио би као Мусолини у Милану. ПАДА ПАДА ПАДА влада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пцелица Маја

23.09.2014 14:52

Васковицу,издржите ти и БН ,Баји се ближи крај!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинар

23.09.2014 15:23

Не знам да ли је тачно све ово за Симића и те "Заветнике",не познајем их, али сам мислио да те је Васковићу већ ликвидирао Козомара из Блица, јер си својевремено писао и да он хоће да те убије, па је МУП то демантовао. Одлучи се чији метак би ти био дражи умјесто овог заиста вулгарног, примитивног и недостојног вокабулара који користиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мецари

23.09.2014 16:35

Не бој се Васке, само ти пиши, ријеч је јача од сабље, а ти и Трисиц се договорите као дзентлемени ко је први а онда им јавите, видиш да нису способни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цвијетин дворови

23.09.2014 16:44

Да је Додик прије бар 4 године шутнуо Бобара, Перу Симића, Миска, Минга, Елез, Дику, сад би га дочекивало 20 хиљада грађана Бијељине а не 300 (стање у 19 часова) као у недјељу увече у сали гимназије. Уствари било је укупно око 700 "симпатизера" (стање након паркирања аутобуса) из Брчког, Угљевика, Лопара, Шамца, Модриче, Жабара и Пелагићева, јер су продужили ка Бијељини након трибине у Брчком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

23.09.2014 17:35

Па ста се цудите сто Дебели саставља листу за одстрел кад су његови сефови Мира и Марко...или сте сви заборавили како су Мира и Марко убијали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.новинар

23.09.2014 19:20

не подрзавам у свему Васковица, гриеси са великим изразима, али ми новинари имамо право на то, слобода говора, оплети само по њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ноле

23.09.2014 21:47

Људи јавна је тајна да цубри плеска људе које додик нареди.Цуо сам од висе озбиљних људи да цубри плеска и додикове министре.Тако сам цуо

ОДГОВОРИТЕ
Name

звака

24.09.2014 00:27

Држ се Васковицу проци це и ова владавина Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

севе

24.09.2014 06:22

Па Симица истјерали с факултета, лазираó оцјене.Хеј, у оно вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

24.09.2014 14:21

ХВАЛА БОГУ што постојиш Васковићу и да није тако храбрих људи ово би трајало унедоглед, овако неће дуго, надамо се! Живио ВАСКОВИЋУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

24.09.2014 18:16

Перо Симић, није ли то онај уважени новинар у вријеме СДС-а? Васковићу, држи се! Ти си једини прави новинар, остали би требало да ти држе скуте.

ОДГОВОРИТЕ