СРНА и Глас примијетили возило Хитне помоћи, али не и хеликоптер и стотине аудија?!

Агенција СРНА данас је објавила вијест да "СДС користи возило хитне помоћи у предизборне сврхе", тако да су поред слонова на путу и јастребова у ваздуху видјели само једну малу муву.

Република Српска 23.09.2014 | 14:05
СРНА и Глас примијетили возило Хитне помоћи, али не и хеликоптер и стотине аудија?!

У вијести коју преносимо се каже:

Активисти СДС-а у Шековићма искористили су возило Хитне помоћи Дома здравља у овој општини за предизборне сврхе, из којег су путем разгласа обавјештавали грађане о одржавању трибине ове странке, пише"Глас Српске". Лист пише да је "ладу ниву" Хитне помоћи, која је била окићена плакатима и заставом СДС-а, у недјељу возио возач санитета Драган Стјепановић, док је на сувозачевом мјесту био директор шековићког дома здравља."Становници Шековића нашли су се у чуду кад су видјели кола Хитне помоћи и из њих, преко озвучења, чули глас Сокића који је нешто викао. Сви су прво помислили да је ријеч о неком здравственом упозорењу, а кад су видјели страначка обиљежја, били су у шоку", наводе саговорници листа.

Неколико грађана које смо замолили да прокоментаришу ову вијест, рекли су да је ово само још један доказ да режим коме служе поједини медији не бира средства за нападе, истовремено заборављајуци шта они раде. Предсједник Републике Српске дневно потроши тону керозина на свој хеликоптер који сваки дан крстари Републиком Српском, а на десетине аудија након слијетања чекају га за наредна одредишта, каже нам наш саговорник из Зворника, који је све наведено прошле недеље гледао.

Једно возило хитне помоћи, помоћу којег не треба то да раде и са чим се слажу сви саговорници,  само је кап у мору онога што ради цијели државни апарат, али то агенција “СРНА” није видјела?!

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

боца

23.09.2014 12:08

Не види се Ауди, брзо продје. А И ХЕЛИКОПТЕР ЛЕТИ ВИСОКО. А и тзв.новинарима Перо Симиц дао несто да избију оци. Циркус свеопсти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

велибор д.

23.09.2014 12:08

Имао је и Слобо РТС па је летио са власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николас

23.09.2014 12:09

Овај резим и њихови трабанти су давно пресли црвену линију.Десетне милиона народних пара СНСД троси у кампањи возајуци се најскупљим аудијима и хеликоптерским сервисом,али ето СРНА насла јадно и биједно возило у Сековицима а није видјела оволику камарилу возила и хеликоптера које воза Додик.Срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нестрпљиви

23.09.2014 12:10

Једва чекам изборе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитна помоћ

23.09.2014 12:10

изабрали право возило - Републику Српску само хитна помоћ сада може да спаси...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само вас посматрам

23.09.2014 12:15

Најгоре је што се Агенција СРНА финансира новцем пореских обвезника, односно свих грађана РС.Има ли краја безобразлуку?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

23.09.2014 12:16

Људи ови из СНСД-а су бас претјерали...Не користе они само за изборе дрзавна возила.Готови су

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

23.09.2014 12:18

Стварно су ови резимски медији изгубили компас,ово је страсно ста раде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворничанин

23.09.2014 12:28

Није то ништа. Код нас по Зворнику шефови полиције се уздигли возати са новим колима и то са СНСД активистима а полиција им лупа пјешака по граду и околним селима. Код нас у новим полицијским колима возају се политички активисти од мјеста до мјеста и обилази гласаче, а уз то их и опомињу за кога треба да гласају. Дођите у Зворник и провјерите ако не вјерујете. Све службе од МУП-а, Електра, Општине, Болнице, Дома Здравља су укључене у политичку кампању да спасу великог Бају. У Зворнику се врши тиранија према радницима да подрже Бају. Притисак се врши се свим и свачим, укључујући и останак без посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепа

23.09.2014 12:28

Ови криминалци из СНСД_а користе хеликоптере,ликсузна аута сто су узели од народа.Долази им крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос БЛ

23.09.2014 12:29

Бас ме занима како це то изгледати када "хумани РТРС" забринуто крене са овом темом.Цак и Богданиц це то да испита...и све то уз звук хеликоптера и скрипу аудија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

23.09.2014 12:35

Резимска средства јавног информисања никад нису ни имала компас , сијетимосе поцетка сукоба на Балкану и хускања на рат , погледајмо данас Независне новине и фасистицких расправа , то прелази сваку границу лијепог укуса ! Надајмо се да у октобру долазе промијен и да се неце правити исте греске , у овој земљи има довољно мијеста за свију , трбамо напрвити само први избор !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

23.09.2014 12:36

ХЕЛИКОПТЕРСКИ СЕРВИС КОРИСТИ ТРИ ИЛИ ЦЕТИРИ ГАЗЕЛЕ И ИМА ГОДИСЊИ БУЏЕТ ОД БЛИЗУ ДВА МИЛИОНА МАРАКА КОЈИ УПЛАЦУЈЕ МИНИСТАР ФИНАСИЈА... ТО ЈЕ ОНО СТО СЕ ВИДИ...А ОНО СТО СЕ НЕ ВИДИ - КОЛИКО СЕ ТЕК ПАРА ЈОС "НАМАКНЕ" ЗА ТРОСКОВЕ ИЗ ДРУГИХ ИЗВОРА, ПА ПО ТРОСКОВИМА НАЈМАЊЕ ЈОС ТОЛИКО....ХЕЛИКОПТЕРИ СЕ КОРИСТЕ ИСКЉУЦИВО ЗА ОДАБРАНО ДРУСТВО И СНИМАЊЕ РЕКЛАМНИХ СПОТОВА ЗА СНСД...АЛИ ПОЕНТА ЈЕ ДА ОВЕ ХЕЛИКОПТЕРЕ "ОДРЗАВА" ПРИВАТНИ ТЕХНИЧКИ СЕРВИС - РАДИОНИЦА КОЈА ЈЕ ПОД КОНТРОЛОМ ПРИВАТНИХ ВЛАСНИКА ИЗ СНСД-а... СТВАРНО ЈЕ СВЕ ФАРСА ОД ОВЕ НАСЕ "НАЗОВИ" РЕПУБЛИКЕ.... А ОВИ СТО СЕ ВОЗАЈУ У ВОЗИЛУ ХИТНЕ ПОМОЦИ СУ ТОЛИКО ЛУДИ И ОСТРАСЦЕНИ ДА НЕМАЈУ ПОЈМА СТА СУ УРАДИЛИ... БОСИЦУ СМЈЕНИ ОДМАХ ТОГ ДИРЕКТОРА, АКО ЈЕ ОН У ТВОЈОЈ СТРАНЦИ...ВАСА ПАРТИЈА ИМА ПОСЉЕДЊУ САНСУ ДА СПАСИ ТАЈ НАРОД ТАМО... АКО ПУСТИС СВОЈЕ КРЕТЕНЕ ДА СЕ ПОНАСАЈУ КАО ОВИ ПИНГВИНИ ИЗ СНСД-а... ОД СРБА У БОСНИ НЕЦЕ БИТИ НИСТА, БИЦЕ ИМ ГОРЕ НЕГО ОНИМА ИЗ ХРВАТСКЕ И СА КОСОВА И ТО ПОМНОЖЕНО ДВАПУТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

23.09.2014 12:40

Јесу ли ово пукле хлаче Баји на међуножју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бос

23.09.2014 13:19

СДС,имају смисла и за хумор,то су направили намјерно јер је хитна пријеко потребна да се спаси сто се јос спасити мозе.Људи се сналазе након сто им резимски медији не прузају скоро никакве сансе.ДО ПОБЈЕДЕ ПА МАКАР И СА ХИТНОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

23.09.2014 13:39

Додо је за вријеме владавине присвојио хеликоптет а кад сидје са власти,питање је хоце ли имати бицикл!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

23.09.2014 14:11

Зашто не објавите да је Зоран Стевановић и са којим правом на освећењу звона у Зворнику кумовао у име Владе Републике Српске и премијерке бјелочизмићке и дао 60 000 КМ народних пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др ДАБИЦ

23.09.2014 14:15

То је тај хеликоптер сто је у њему возао БОРИСА ТАДИЦА ЗА ВРИЈЕМЕ ПРОСЛЕ ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ не смије ходати по земљи ГОТОВ ЈЕ ГОТОВ ЈЕ отео дјеци игралисте од сколе у александровцу користи као хелиодром ДОЛЕ РАТНИ ПРОФИТЕР И ПЉАЦКАС БУДУЦНОСТИ НАСЕ ДЈЕЦЕ ЗИВИО НОВИ ПРЕДСЈЕДНИК ОГЊЕН ТАДИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин до бола

23.09.2014 14:31

А зашто тај самозвани новинар Горан Маунага, који је на платном списку СНСД-а, не објави за возила ШГ Бирач, Електро Бијељине и полиције Шековићи, која су стално у служби црвених. Сасвим је нормално постало да тим возилима управљају активисти СНСД-а који често немају ни возачке дозволе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

23.09.2014 14:33

АУХ, ПА ЗАБОРАВИО САМ СТАРИ И НОВИ МЛАЗНИ ПОСЛОВНИ АВИОН...ДВА КОМАДА. НОВИ АВИОН КОСТА ОКО ПЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА, А ГОДИСЊИ ТРОСКОВИ КОРИСТЕЊА ОВЕ СКУПЕ ПОСЛОВНЕ ИГРАЦКЕ ИЗНОСЕ ОКО МИЛИОН ЕВРА... ПА КАДА СЕ ТО СВЕ САБЕРЕ: ТРОСКОВИ ПИЛОТА, ОДРЗАВАЊЕ, АМОРТИЗАЦИЈА, ГОРИВО И УСЛУГЕ ТО ИЗАЂЕ ПРЕКО МИЛИОН И ДВЈЕСТА ЕВРА ГОДИСЊЕ ИЗ БУДЗЕТА РС ДА ВЕЛИКИ СЕФ ИМА СВОЈУ МЛАЗНУ МАСИНУ... КОЈА ВОЗИ САМО КАКО ОН КАЗЕ И КОГА ОН ОДАБЕРЕ... СТАРИ АВИОН ЈЕ КАО СТЕ СЕ ЗНА БИО ТИХО НЕСТАО.... ПА СЕ САД ГРОМОГЛАСНО ВРАТИО... СТА ЦЕ БИТИ СА ЊИМ? ТО ЦЕ СЕ ВИДЈЕТИ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА... ТАКО НАСА МАЛА РЕПУБЛИКА ИМА ДВА СЕРВИСА ЈЕДАН ЈЕ ЗРАКОМЛАТНИ А ДРУГИ ЈЕ ЗРАКОПЛОВНИ... И УКУПНО ПЕТ МЛАЗНИХ ЛЕТИЛИЦА А СТИЗЕ И СЕСТИ ХЕЛИКОПТЕР... СВЕ ЗА НАСЕ ВЕЛИКЕ ФУНКЦИОНЕРЕ КОЈИ СУ ЈАКО ЗАУЗЕТИ РАСИПАЊЕМ ПА ТРЕБАЈУ СПЕЦИЈАЛНИ НЕБЕСКИ ПРЕВОЗ... А ЈА ИЗ БЕЧА У БАЊАЛУКУ МОГУ САМО НА КОЊУ... ЈЕР ВАЗДУСНОГ САОБРАЦАЈА ЗА ОБИЦАН НАРОД НЕМА И ТО НАМ И НЕ ТРЕБА...ТРЕБАЈУ НАМ САМО АЕРОДРОМИ ДА МОГУ ДА ЛЕТЕ ОВИ БЕСКУЦНИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Бијелић

23.09.2014 14:52

Додик се руга народу и поручује, видите како се баја возика, ужива, све на ваш рачун. Пријети ратом, а заборавља да батина има два краја и заборавља ко год се мача лати или лаћа сам од њега погиба, увијек је тако било кроз историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧЕГЕВАРА

23.09.2014 15:01

Кад требају хеликоптери и авиони званицницима СНСД у странацке срвхе, кад треба авион да би Милокрад исао на косаркаске утамице по свету, кад треба хеликоптер да превезе Цецу да му пева то је нормално и то дрзавни медији не преносе. Постени мој народе да ли је то нормално? Сви 12-ог на изборе да се конацно скину са грбаце овог постеног и вредног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марјана

23.09.2014 15:17

Јадно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

23.09.2014 15:37

Засто су сви медији резимски и уз Бају? Људи моји висе нигдје нема пара него у дрзавној каси,зато су сви уз резим,јер то је једини нацин финансирања...Свако ко је хтио да подрзи бају добио је огромне новце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мИЛА ИС.

23.09.2014 15:55

ЗАШТО СРНА НЕ ОБЈАВИ ВИЈЕСТ ДА СУ ЛУКСУЗНЕ ЛИМУЗИНЕ ПРОТУТЊАЛЕ ХАН ПИЈЕСКОМ, ВЛАСЕНИЦОМ И ШЕКОВИЋИМА, СРНИ НИЈЕ БИЛО У ИНТЕРЕСУ, ЈЕР ЊИХОВ БАЈА ЈЕ ДОЗИВЕО КОЛАПС У ВЛАСЕНИЦИ, ХАН ПИЈЕСКУ И ШЕКОВИЋИМА. НА ТРИБИНИ БИЛО ЈЕ ОКО СТОТИЊАК МЈЕШТАНА, ВИШЕ ИХ ЈЕ БИЛО СА СТРАНЕ, ПА БАЈА НА ТРИБИНИ У ВЛАСЕНИЦИ РЕЧЕ И ЗИВ ОСТА, ДА СТИЗЕ РУСКИ КРЕДИТ, А НИЈЕ РЕКАО ДА КРЕДИТ НЕ МОЗЕ ДОБИТИ, ЈЕР СУ РУСИЈИ УВЕДЕНЕ САНКЦИЈЕ. КРИМИНАЛАЦ ПРЕСУДЈЕНИ РЕЧЕ, ДА ЈЕ ВЛАСЕНИЦУ ОД 2012. ГОДИНЕ НАПУСТИЛО 4500 СТАНОВНИКА - КРАЉЕВИЋ МИЋО, ТАКВИ СУ НА ЛИСТИ КОД ВЕЛИКОГ БАЈЕ. ЗАТО НАРОДЕ, СМИРЕНО ИЗАДЈИМО НА ИЗБОРЕ И ПОГАЗИМО ИХ ОЛОВКОМ. ТАКО ЋЕМО СЕ РИЈЕШИТИ НАШИХ ЛОКАЛНИХ КРИМ. КАО ШТО ЈЕ МИЋО КРАЉЕВИЋ, ПРЕСУДЈЕНИ КРИМИНАЛАЦ, ОТЕО ЧОВЈЕКА И ДРЗАО ЗАТВОРЕНОГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиса

23.09.2014 16:46

Па и треба да иде то и прилици једном председнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хео

23.09.2014 17:39

Па тако Дебели цјело вријеме размисља...ми да идемо голи и боси а он у свили и кадифи. Он сматра да све њему припада,да и наса имовина њему припада и види се по томе да размисља као прави лопов а не као нормална друствено развијена особа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

23.09.2014 18:07

Само да хоће напредњаци побиједити, па да и нама сване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАНИСЛАВ ЧАЂО

23.09.2014 18:32

СРНА ЈЕ РЕЖИМСКА АГЕНЦИЈА И ЗАБОРАВИЛА ЈЕ ДА ЈУ ЈЕ СТВОРИО СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димитрије

23.09.2014 19:24

Зато народ види ста ради СНСД и како тросе дрзавне паре,такодје како воде прљаву,бахату и насилницку предизборну кампању!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искок

23.09.2014 19:41

Како само халапљиво, да не кажем "проклето" искаче из хеликоптера...као да иде нешто да уграби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

23.09.2014 20:07

Лако се заборави од чијих пара се купују та скупоцјена возила и ко то све финансира, очигледно живот на високој нози прија. Али народ то види и неће више то подржавати а нова власт која дође у октобру ће знати располагати народним новцем

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал

23.09.2014 20:32

Па у ВЛАСЕНИЦИ данима возила ЕЛЕКТО ДИСТРИБУЦИЈЕ развозе билборде СНСД-а ,а радници кои су добили посао преко те странке постављају те билборде умјесто да копају уземљема јер и немају другу квалификацију али о томе нико неписе а то се тако ради за сваке изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

23.09.2014 21:06

Два дана разбијам главу мислећи што је пјевачица одбила да пјева дванаестог,а криза за тезгу,а онда ми упали кликер да она не зна пјевати тужне пјесме!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

23.09.2014 21:24

Можда ви незнате да је снсд на власти и даје логично да они возају службена возила. Млатите празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тwинфорце

24.09.2014 06:33

Да ли је, по теби, логично да та иста возила "возају" за потребе предизборног маркетинга??? Чини ми се да би по томе и логику као научну дисциплину требало прилагодити предезборној кампањи. Еееее, Аристотеле, ни тебе, ни твој научни допринос се више не поштује!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиријац

24.09.2014 06:48

Сретно вама било свима само да је мени да се доцепам азила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

24.09.2014 09:23

Сваки смо дан свједоци злоупотреба које раде кадрови СНСД-а, почевши од Главног Баје, па до локалних баја. Копирајучи свог идола, свог "краља", Додика и локални моћници, којима је СНСД дао моћ и неку врсту власти, понашају се као да им је Република Српска ђедовина, а буџет Републике сопствена касица прасица. Навешћу примјер само једног, Милорад Јагодић, директор ш.г. "СЈЕМЕЋ" из Рогатице, који је попу... извињавам се, изгубио на прошлим локалним изборима, а сада кандидат за Народну скупштину РС-а, службеним колима предузећа путује на политичке скупове, на подручју града, а и даље, користи их у приватне сврхе. Пред улазом зграде у којој живи може се наћи паркиран Реxтон, Сузуки, а понекад и Ауди А6, све службени аутомобили ш.г. "СЈЕМЕЋ". Новцем предузећа финансира кампање, док су истовремено радници, који подржавају било коју другу политичку партију осим СНСД-а, изложени невиђеној тортури. Оваквом бахатом понашању се мора стати у крај!! Зато сви на изборе и гласајмо за промјене!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

24.09.2014 09:44

то Додик алал ти вјера само напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маглајани

24.09.2014 12:54

Читајући ваше коментаре долазим до закључка да се ви сви овде сто коментаришете слазете са тим да се возило хитне помоћи користи за предизборну кампању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

24.09.2014 14:06

Одлазећа власт је позната по расипништву, али ови хеликоптери ће летјети и послије њих, у то сам сигуран. Нико од долазећих се неће одрећи тога, живи били па видјели.Знам ја нас ј... ти нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумах Јамес

22.01.2020 09:25

Добивање легитимног зајма одувијек је био огроман проблем Толиком броју клијената који имају финанцијске потребе. Питање лошег кредита и осигурања је нешто што клијенте увијек забрињава када траже кредит од легитимног зајмодавца. Али МИДЛАНД КРЕДИТ ФИРМ је направио ту разлику у кредитној индустрији. МИДЛАНД ЦРЕДИТ ФИРМ акредитиран је од стране организације зајма за додјелу кредита локалним и међународним клијентима уз каматну стопу од 3%. Дали смо привилегију да испунимо ваше финанцијске потребе. Проблем кредита не би вас требао зауставити у добијању потребног зајма. Наше услуге укључују сљедеће: * Зајмови за инвеститоре * Консолидација дуга * Друга хипотека * Пословни зајмови * Особни зајмови * Међународни зајмови Без социјалног осигурања и без провјере кредита, 100% гаранција. Све што требате учинити је обавијестити нас што точно желите и сигурно ћемо вам остварити сан. МИДЛАНД КРЕДИТНА ФИРМА каже ДА када ваше банке кажу НЕ. Напокон, финанцирамо мале зајамне твртке, посреднике, мале финанцијске институције јер имамо неограничен капитал. За додатне појединости о купњи зајма од нас: Молимо одмах одговорите на ову е-маил: мидланд.цредит2@гмаил.цом Назив твртке: МИДЛАНД ЦРЕДИТ ХОМЕ Твртка е-поште мидланд.цредит2@гмаил.цом Твртка НМЛС ИД: 315276. Wеб страница твртке: мидландцредитонлине.цом Мото: Инвестирање за генерације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумах Јамес

09.02.2020 08:25

Тражите ли фора зајам? Ми смо регистрирани приватни зајмодавац зајма. Дајемо кредите појединцима, корпоративним тијелима и тврткама које требају ажурирати своје финанцијско стање у цијелом свијету, с врло минималним годишњим каматама од 3% унутар раздобља отплате од једне године до 25 година у било којем дијелу свијета , Дајемо зајмове у распону од 1.000 до 500.000.000 УСД, у свим валутама, ако вас занима наша кредитна понуда која укључује особни зајам, консолидацијски зајам, пословни зајам, зајам за куће, инвестицијски зајам, пољопривредни зајам. Молимо Вас да нам доставите сљедеће детаље испод ако сте заинтересирани путем е-поште: мидланд.цредит2@гмаил.цом

ОДГОВОРИТЕ