80 % људи против Касиљаса!

Карло Анћелоти одлучио је да у уторак против Елчеа на гол стане Костариканац Кејлор Навас, што је наишло на готово опште одобравање.

Фудбал 23.09.2014 | 17:30
80 % људи против Касиљаса!

Деби Наваса и селидбу Икера Касиљаса на клупу подржало је у онлајн анкети листа "АС" чак 80 одсто навијача!
Иако је у последње време трпео критике, па и погрде дела публике на стадиону Сантјаго Бернабеу, изненађује да легенда Реал Мадрида и освајач бројних трофеја ужива тако малу подршку и на интернету.

Касиљас (33) је почео да губи статус стандардног првотимца у сезони 2012/13, код Жозеа Муриња, да би Карло Анћелоти прошле сезоне увео јасну поделу - Дијего Лопез бранио је у домаћем првенству, а Касиљас у Купу краља и Лиги шампиона.

Искусни чувар мреже допринео је тријумфу у оба такмичења, а одлазак Лопеза у Милан промовисао га је поново у првог голмана "краљева", изгледа, само привремено.

Касиљас је до сада бранио у свих осам званичних утакмица, пет пута са капитенском траком око руке. На два меча је успео да сачува мрежу, док је на преосталих шест капитулирао 11 пута.

Недавно је у његову заштиту, после негодовања навијача, стао председник клуба Флорентино Перез.

Анћелоти је рекао да је "Касиљас довољно искусан да без проблема разреши ту ситуацију" и најавио да до краја сезоне неће коментарисати начин на који употребљава двојицу голмана.

Кејлор Навас (27) је после одличних партија на Мундијалу у Бразилу доведен из Левантеа.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

23.09.2014 16:20

Страсно!!!

ОДГОВОРИТЕ