Шкулетић даје гол на свака 93 минута!

Петар Шкулетић, нападач Партизана, постигао је два гола на гостовању 'црно-белих' у Крагујевцу и стигао до просека од једног гола на 93 минута.

Фудбал 22.09.2014 | 23:45
Шкулетић даје гол на свака 93 минута!

Други погодак у дуелу са Радничким био му је 11. на 12 утакмица од почетка сезоне. Шкулетић је на терену провео укупно 1029 минута.

Црногорски интернационалац који је сениорску каријеру и започео у Хумској је на шест лигашких мечева постигао шест голова, два у дуелу са крагујевачким Радничким, по један у утакмицама са Радничким из Ниша, Доњег Срема, Рада и Чукаричког.

Занимљиво је да је Шкулетић био стрелац у свим колима квалификација за европске купове, гол ХБ Торсхавну, по два Лудогорецу и Нефтчију.

Једини клубови са којима је Партизан у овој сезони играо, а којима Петар Шкулетић није дао гол су Вождовац и Тотенхем. У дуелу са Енглезима у Лиги Европе није га било на терену због искључења у Бакуу. Против Вождовца је провео свих 90 минута на терену.

Прошле сезоне је у укупно 38 утакмица за Војводину и Партизан био стрелац 16 пута, у сезони 2012/13 је за нишки Раднички и Војводину постигао четири гола на 19 мечева.

Годину дана раније је на 27 утакмица четири пута био стрелац.

Ове сезоне има бољи учинак него икада раније а 'црно-беле' до краја јесени очекује још најмање 15 утакмица, Шкулетић има право наступа на 14 (девет у Јелен Суперлиги, четири у Лиги Европе, најмање једну у Купу Србије).

Коментари / 0

Оставите коментар