Режим пријети ратом и одмаздом неистомишљеника

Милорад Додик спреман је да изазове рат, како би спасао своју кожу.

Постављање двије бандере на Златишту изнад Сарајева, које личе једино на лоше урађен далековод, а никако и на крст, отворено је изазивање међуетничких тензија, распиривање мржње и, што не рећи, позива на оружани сукоб.

Република Српска 22.09.2014 | 01:05
Режим пријети ратом и одмаздом неистомишљеника

Нема ту ни слова поштовања према било коме, ријеч је о срачунатој акцији, која треба да изазове мржњу и крвопролиће.

То је једини начин да Додик покуша сачувати власт. Комплетна опозиција мора томе оштро да се супростави, како и сами не би понијели одговорност за његове сулуде поступке. Уколико се ово дивљање настави, пашће мртве главе.

Док се нада почетку међуетничких сукоба, кренуло је премлаћивање по Бањалуци.

Звјерски је претучен млади активиста СДС-а, који је стајао на штанду те странке.

Истовремено, отворене пријетње физичким насиљем јавно су упућене преко Срне, Јавног сервиса РТРС и других режимских медија.

Бахати, примитивни и насилни Режим Милорада Додика, суочен са извјесним изборним поразом, најавио је 21.09.2014. отворени обрачун са свим својим противницима.

Учињено је то преко државне агенције Срна, што је јасан знак да та грозоморна пријетња долази директно од владајуће олигархије.

“Српски сабор Заветници, настојаће да у периоду изборне кампање, јавности Републике Српске доставити низ података, информација и доказа о деловању страног фактора на изборе који су пред нама, а појединце који раде за стране интересе позвати на јавно сучељавање и одговорност”, наводи Српски сабор "Заветници" у отвореном писму грађанима Републике Српске.

То писмо ове ултрадесничарске организације из Београда објавила је је Срна, пренио Јавни сервис РТРС, а преузели и неки режимски медији.

У писму “Заветници” упозоравају “да је Српска данас угрожена више него икада, јер су предстојећи избори идеална прилика за провођење такозване обојене револуције".

Можете замислити - демократски избори за Додика и његове “Заветнике” су “обојена револуција”. Типично за све Режиме, као што је типично да су овакви пријетећи памфлети задња линија одбране Хуља.

Када државна агенција пренесе отворене пријетеће поруке, које миришу на крв, а пренесе их Јавни сервис, онда треба знати да је Режим спреман да одузима и животе.

Рећи да су Додик и његова камарила изгубили компас је блиједо, наспрам чињенице да емитују спремност на свако зло, како би сачували власт. Ангажман београдског шљама потврђује то изван сваке разумне сумње.

Док чекамо да Срна објави најновије спискове за одстрел, није наодмет сагледати ко су “Заветници”.

Та групација власт у Србији, и тамошњег премијера Александра Вучића, отворено назива окупаторским слугама.
На свом сајту објавили су памфлет под насловом: “Порука Вучићу: Ниједна окупаторска власт није трајала довека”!

“Српски сабор Заветници подсећа владајуће структуре у Србији да ниједна окупаторска власт са својим експонентима није трајала до века и да су јој увек праведно судили и време и људи”, навели су “Заветници”!

Нико на ове отворене пријетње Режима није реаговао, што ће бруталне насилнике охрабрити да крену физички да се обрачунавају са оним који нису задовољни начином владавине Милорада Додика.

Најгоре од свега је што је Додик у својој кампањи ангажовао најцрњи београдски олош. И то не само десничарски, већ и бројне криминалне групе, које РС, под Додиковом влашчћу, виде као идеалну платформу за обрачун са Вучићем.

Толико о добрим, посебним и специјалним везама Додиковог Режима и Србије.

П.С. Чувајте се, Звјери су пуштене са ланаца!

БлогСлободанВасковић

Коментари / 48

Оставите коментар
Name

Маx

21.09.2014 23:09

Настрадалима одати поцаст а бандере су брука ако се с тим мисли одати поцаст. Неко од нас хоце да прави овце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народе

21.09.2014 23:12

ОСТАНИТЕ МИРНИ . НИЧИЈА КАП КРВИ НЕ СМИЈЕ ПАСТИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин-рс

21.09.2014 23:20

Волио бих да све ово није тацно али колико видим то је само моја зеља. Баја осјетио крај па трази сламку спаса и немари за посљедице по свој народ! Будимо паметни и гласај мо за Промјене и нормалан зивот!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зути

21.09.2014 23:21

Додику процице и твоје.Заврсицес горе него Санадер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја Рале

21.09.2014 23:21

Ако је ово тоцно сто Васковиц писе понављав ако је онда драги моји Срби спремимо се за јос један крвави рат....јер је оцигледно да СМРАД ИЗ ЛАКТАСА НЕ ПРЕЗА ПРЕД НИЦИМ ПА ТАКО НИ ДА НАС УВУЦЕ У КРВАВИ РАТ СА ТЕСКИМ И ВРЛО ТЕСКИМ ПОСЉЕДИЦАМА ПО НАС СРБЕ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај је близу

21.09.2014 23:26

Лопужа из Лакташа ће све покушати да спаси своју лоповску кожу.Прије него што његови пси крену, народе Српске на улице и багру у затвор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

21.09.2014 23:56

Јасно ми је да се боје губитка власти јер знају да ће морати да одговарају за своја недјела, али да се оваквим стварима служе, никако не могу да схаватим. Постаје горе него '92., хоће да их се бојимо, нападају нас, вријеђају.. чему све то. Помисли човјек живимо у 21.вијеку, имамо ваљда слободу мишљења, говора, право да се боримо за своја права, али изгледа да Миле то све хоће да ограничи. Е па доста је било, неће овај народ дозволити да нас још 4 године угњетавате, нећете успјети, ма колико бахати били, ма колико нам пријетили, па чак и тукли оне који нису у вашој партији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојко???????

22.09.2014 01:23

ма види цуда опет ви браните РС изгубилисте компас ратје давно заврсен доксте ви цигаре сверцали и пунили дзепове даби купили биједу за мале паре и досли на власт тако да опљацкате стосе мозе свеје то лијепо али и то проде мало рузно кад треба полозити биједи и народу рацуне садби и ратовали само дасе главе спасе,Залосно овај народје сит и рата и биједе и пљацке немислите даце гинути даби ви своје главе спасли.Ста реци него УЗАС ЗАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

молба

22.09.2014 01:43

Молим све људе добре воље да не насједају на било какве провокације,тај крст,криз није битно како изгледа је вјески сyмбол И нетреба да се дира.Неко је то смисљено урадио неби ли досло до ванредне ситуације И самим тим одгадјања ових избора.Људи моји памет у главу И не насједајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

22.09.2014 02:09

Људи моји па сви знамо да милокрад добија вецу подрску из србије него из рс, а засто то ми неце никад бити јасно,оцигледно њима одговара нестабилност у региону....памет у главу земљаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРБА

22.09.2014 02:14

не насиједајте на ове провокације ,Додик је спреман да иде до краја.. на тај начин може да остане на власти, неће он свог сина да пошаље у рат него ће ићи биједа И сиротиња... као И увјек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

22.09.2014 04:19

Била је једна ОКТОБАРСКА РЕВОЛУЦИЈА у РУСИЈИ, а и код нас ће бити, али не крвава као у Русији. Зато народе изађите на изборе и гласајте, јер само тако можемо свргнути са власти Додиков режим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

веселин

22.09.2014 05:36

Истина неваљају ови али ко оцекује несто добро од Иванића лудо се вара

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

22.09.2014 05:41

Народе боље да ми изађемо и да ми њега премлатимо него да он нас млати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кустурић Јован

22.09.2014 06:00

Која мизерија од човјека....знате, кад се криминалац причепи, он покушава на све начине сачувати кожу...... али овај пут му нема спаса. Може он поставити стотине бандера у облику крста......на такве примитивне радње народ више неће насјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ РЕЧЕНО

22.09.2014 06:03

"НАРОДЕ СВОЈЕ ОЛОВКЕ НА ГЛАСАЊЕ ПОНЕСИТЕ" ЈЕР СУ ЛОПОВИ СПРЕМИЛИ СЕ ЗА ПРЕВАРУ И ТО КАКВУ У ОЛОВКАМА КОЈЕ ЋЕ СЕ НАЋИ НА БИРАЧКИМ МЈЕСТИМА ЈЕ ТИНТА КОЈА ИСПАРИ ЗА ДВА ДО ТРИ САТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

22.09.2014 06:07

Додик је болестан човјек и све ће покушати само да остане на власти. Али народ треба да се пробуди и да стане на пут његовој самовољи и диктатури. Промјене су нам неопходне!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

електро дистрибуција

22.09.2014 06:30

какав рат??? људи иде зима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГУЗОЊА

22.09.2014 06:40

Шта се може очекивати од особе која сједи на образу, јер је њему битнија његова алава гузица, од било кога. Имамо прилику да га елиминишемо и смјестимо на маргину, али бити упорни са новом влашћу , да се проклетник и диктатор судски процесуира, да врати све што је отео и опљачкао са својим кумовима од граЂана и наше домовине РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

22.09.2014 06:51

Давно би баја запоцео рат да има ЈНА изасебе , ваља опљацкано сацувати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

из

22.09.2014 07:21

Народе, какав крст, какви бакрачи, људи из федерације БиХ су годинама приповедали о режиму који је на власти у "бољем ентитету", нико није вјеровао, сад се испоставља да је све тачно, на ону укрштену бандеру нико и не обраћа пажњу,то је једна врста предизборног памфлета, то нема везе ни с чим. "Бољи ентитет"је преко 30% задуженији од"лошијег ентитета". Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацков Камен

22.09.2014 07:38

Ха,ха,ха...ем далековод,ем Католицки!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ддд

22.09.2014 07:40

Пуно је... па макар то било и од Васковића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оргинал76

22.09.2014 08:10

То му једино преостало, подизање мудјунационалних тензија, но ако ми не насједнемо, бице изузетака, хапсења сада владајуцих це бити неизбјезна. Једва цекамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пацито

22.09.2014 08:50

Не само Додика на рентген. Ста цемо са овим инсталираним лоповима по опстинама - нацелницима и њиховим потрцима. Све то треба истјерати из опстине и довести НОВИ кадар који је способан, а не подобан. По опстинама сједе клосари, сибицари, криминалци. Не зна се како су досли до диплома, а у опстине су се увукли радеци најпрљавије послове за нацелнике. Такав слуцај је у Модрици. Пола опстине су клосари, који су зицали за цигарете и пиво, а данас се мора цовјек најавити да би досао до њих... Зар смо се за ово борили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

22.09.2014 09:12

Спремни смо ми и на батињање и на пријетње, али нећемо се предати, ИЗБОРИЋЕМО СЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ, ЗА БОЉЕ СУТРА, ЗА ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ СРПСКОГ НАРОДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

енигма

22.09.2014 09:17

Па људи моји, ја не могу да вјерујем да је ико спреман узети пуску у руке ризиковати свој зивот, зивот своје дјеце, гинути због ових будаластина. Због воље политицара, из оба ентитета, јер они тако хоце, из овог или оног разлога... Ниста, ама бас ниста није вриједно тога. Све док они мисле, сви до једног, да це народ опет да ратује за њих, за њихово добро, користит це ове медјунационалне тензије и глупости. Ето био је рат и коме је добро, само њима, неце нико од њих узети пуску и борити се за свој народ, из удобних канцеларија издават це саопстења, потпоре и сл. онда послије опет се извуци из рупа као стакори и наставити гдје су стали, красти, лагати, обмањивати, манипулисати... А овај јадни народ, остат це јадан као и данас то је, препустен опет сам себи. Све док не престанемо игнорисати тај национализам који упорно сире, којег узгајају годинама, бит це нам овако. Толико је лијепих ствари људи у зивоту, узивајте у њема, а не у глупостима, идеалима и манипулацији којекаквих велих водја. Пеаце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

22.09.2014 09:18

Ти тзв "Заветници" су једна група пијаних и дрогираних ултранационалиста какви су по обичају националисти, успут и јако су агресивни. Нама то не треба, већ једна патриотска и грађанска опција коју предводи Огњен Тадић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

22.09.2014 09:28

Није ниста искљуцено, цак и орузани сукоби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хладна вода

22.09.2014 09:29

Додик је толико заглавио и сад би најсретнији био да се латимо поново орузја. А како он наводи и просли пут није се латио пуске , како год он изгледа само за ловом и столицом јуриса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

22.09.2014 09:41

Брацо и Сестре сад нам треба саборност. Опозиција има ВИЗИЈУ ЗА БУДУЦНОСТ, сколоване људе, факултетски образоване. Мајка Србија(Николиц,Вуциц и остали)су са нама,у памет се Брацо срби јос 20 дана, готов је трактористи и месару дали гласове, а толико паметних људи, пада пада пада Влада,ослободицемо се онога сто га је СФОР довео тенковима на власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Достанић Станари

22.09.2014 10:18

Очајнички потез највећег КРИМИНАЛЦА у РС и шире.Народ је паметан,јест да нас је Додик и његова камарила изгладнили,понизили и унизили,радна мјеста затворили, стрпали нас у гето,сад нас хушка једне на друге,неће ти успјети разбојниче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историја

22.09.2014 11:04

Ја се не могу сјетити ниједног диктатора да је отишао с власти мирним и демократским путем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајо

22.09.2014 11:06

Ево нама рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Китић

22.09.2014 11:42

Колико нас Додик воли,све бих нас послао да ратујемо и да се ниједан не вратимо живи,јер би се радо ријешио свједока......ето с каквим нечиовјеком имамо посла....није Милету жао ниједног Србина њему је жао опљачканога плијена и позиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поцетак краја

22.09.2014 11:44

Да би сацувао своју козу поцео је опет да туце Бањалуцку дјецу... Докле народе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола_исток

22.09.2014 11:44

Човјек када почне да губи тло под ногама хвата се и за сламке само да би се спасио од пада и пропасти. Само што сламке не помажу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори ће то ријешити

22.09.2014 12:52

Треба остати миран, не насједати на провокације властодржаца, још мало 12.октобар је јако близу, народ ће одлучити на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поган

22.09.2014 13:52

Боље и рат него затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

С 38

22.09.2014 15:05

Ма Додик не зна висе стаце са собом па по оном старом народном кад се тоне и за пјену се хвата нема од те његове идеје ниста!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рано

22.09.2014 15:50

Све је у оквиру теме, Баја досао на предизборни скуп у Брчко хеликоптером Владе Републике Српске, па људи моји своју промоцију плаћа насим парама, докле то гледати и подносити, промоцију његове, личне партије плаћа народ, стварно нас сматра овцама, беканима, глупанима, докле, надам се до 12.октобра...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муамер

22.09.2014 16:12

Неби ме цудило ни да су ови наси из федерације пола, пола финансирали постављање крста. И једним и другима ово иде на руку. Сад це сви само прицати о крсту а то гдје су паре за поплављене ко нас је задузио до гусе и све отало није висе битно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОГ

22.09.2014 20:03

Звери су најопасније, кад су рањене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Херцеговац

22.09.2014 20:05

Ништа Додику не може више помоћи, готов је. А што се тиче крста, не видим зашто то некоме смета, поготово не разумијем зашто смета Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре поган

22.09.2014 20:26

Није рат добар за затвор. Треба цовјеку дати суве сљиве :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

паметан

22.09.2014 21:09

Једино ако це миле бакир лагундзија цовиц И остали полтрони ратовати онда мозе рат а да ми паметни посматрамо са стране И навијамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивица бјелогрлиц

22.09.2014 23:17

За све Вас ! Било би храбро оставити поруку под својим именом како би смо сви остали знали о коме је ријеч! Ко је какав орац за свој народ се показало давних година. Тарабе дошле на власт како у владајућој партији,тако и у опозицији.Нико од њих није био на ратишту(био сам подстанар),а да није имао нешто,залеђину...Многи нису ни били ни близу када су падале гранате,рикошети фрктали на све стране !Завадили су нас,блиски наш народ странци,смрдљиви амери". Лично бих волио пити кафу-кахву са момцима који су се борили за армију Бих-е, него са дезертерима ,који су дошли и покуповали радна мјеста !

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивица

22.09.2014 23:57

Лоше је урађено,лоше је и постављен !!!Ал ајде га срушите....пробајте !На нашој је територији,наш је какав-такав, није ваш него наш,није вашим(лака им земља),него нашим борцима и цивилима које сте побили.

ОДГОВОРИТЕ