Дукић је само обицни послушник СНСД-а

Једна и по укрштена бандера, коју Дукић и његови сљедбеници, те Додикови политички пулени називају спомен-крстом, није ништа друго него најприземнији и најпримитивнији начин придобијања јефтиних предизборних поена режима и његових слугу који се на непримјерен начин поигравају са онима који су своје животе уградили у темеље Републике Српске.

Република Српска 21.09.2014 | 23:59
Дукић је само обицни послушник СНСД-а

Притом су политички покровитељи ове гротескне идеје жељели да покушају опрати властиту савјест због чињенице да су годинама најављивали овај пројекат и годинама од њега необјашњиво одустајали.

НДП не спори потребу постављања монументалног споменика у знак сјећања на хиљаде страдалих сарајевских Срба.

Ово што је ноћас поставио СНСД, односно његови  инструментализовани  сљедбеници, макар се они крили и иза Савеза логораша Републике Српске, представља шамар здравом разуму и скрнављење православне вјере на најбестијалнији начин. Чак су и атеисти запрепашћени степеном примитивизма и начином како је спомен крст постављен, у глуво доба ноћи и без атмосфере пијетета, која би се подразумјевала том приликом.

Желимо да вјерујемо да није ријеч о стварној намјери да се на овај начин понизе српске жртве које заслужују грандиозније и монументалније спомен обиљежје, али, ипак, не можемо се отети утиску да се на овај начин режим од нечег пере...са добрим изгледима да се никада не опере.

Јер, док су гинули српски борци и цивили на обронцима Сарајева, први људи режима су развијали дувански  и ко зна какав још бизнис.

Да је власт Милорада Додика имала добре намјере према погинулим српским браниоцима из отаџбинског рата -  имала је цијелих 15 година времена, откако су на власти у Бања Луци, да направи споменик српским јунацима у главном граду Републике Српске.

Али, Бања Лука, и даље чека да се власт Милорада Додика одобровољи и да овом граду поклони заслужено спомен обиљежје. Сада је више него очигледно је да ће се на то још чекати, све док нека друга власт не покаже више воље и саосјећања према онима који нису доживјели слободу и који су нам подарили Републику
Српску.

 Саопштење НДП-а

 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Темплар

21.09.2014 16:22

Срамота какав су крст поставили. Крст треба поставити да се види и са неба а не овакав. Стварно су све српско и свето ЦРВЕНИ окаљали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

21.09.2014 16:25

Сто га не поставите на Козари? Ко вам тамо брани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило

21.09.2014 18:05

Да да треба, али православни крст, и не пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

само ја

21.09.2014 18:19

Јел то крст за Хрвате ( католике) ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баш баш

21.09.2014 18:51

Мени то личи на вјешала а не на било какав споменик. Срамота. Ја би љепши споменик поставио непријатељу. Смрад је ово урадио само да закува! Медјутим неће му чак ни то успјети. Ништа му вихе не иде од руке, ниједном од њих, ха ха ха ха ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

21.09.2014 18:53

@Ми сами xД поставили су они нама у Приједору Муслиманима дага гледамо и дјеца која иду у сколу дага гледају. Па нека и вама ставе један у Сарајево! нескоди ми јер сте ви ти који сте одписали нас повратнике у РС !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

м.в. 21.09.2014

21.09.2014 19:03

Свака част крсту .Крст ја за католички народ може за Бају и Дукића пошто су крштени од 40г. па су велики СРБИ а за нас мале СРБЕ је крст сасвим другачији мора да им је неко правијо из СНСД неко из мјешовитог брака муслимана и хрвата .Срамота да незнају како изгледа крст за српски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуса

21.09.2014 19:40

У земљама са низим стандардом и новоом свијести,религија је други и треци оброк,тако је назалост постало у овим федерацијама републике српске.Ста коме представљају двије Бандере направљене по ноци,само срамоту за оне који тим симболом велицају-понизавају српство и православље.Неби ме цудило да их фанатици освестају као сто су освеставали све небитне ствари,објекте .Могла би црква да казе коју паметну или се спрема да осуду Геј Параде ко сваке године а ове богохулнике извсвојих редова,гура себи пот тепих,само докле и једних и других и трецих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико_битан

21.09.2014 19:41

Бламаза ниво и саме политике каву воде кретенцине и нецивилизирана олос којима је само стало до провокација и ината, удаљавања свакодневице од реалности.Некада се за велике и битне датуме отварале фабрике, сколе, путеви и многе друге корисне ствари, а овај дизе крст од бандера и само у циљу изазивања реакција и нереда од стране босњака:Ругло це сам скинути јер и даљ еигра по ивици политицког амбиса и нормално сам би волио да г азападна политика смијени јер он себе сматра богом који хода земљом.Цовјек је полудио, цовијек је постао бијесан он мора остати на власти док се имовина не обезбиједи па и по цијену сукоба птвореног типа

ОДГОВОРИТЕ
Name

1:1

21.09.2014 19:44

Треба одма поставити мјесец и звијезду изнад Бањалуке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

21.09.2014 19:49

Дукић Бранислав још један коњ из Бајине ергеле који се обесио на сису буђета РС .Уствари Дукиц је до сепембра 1994 био у Храсници- Командир Цивилне заштите Армије БиХ и члан СГВ Српског грађанског већа .Након тога одласи у РС и изиграва логораша што дебело наплачује.Боље је плачен од лекара хирурга .Погледајте на гоогле Бранислав Дукић Храсница и све че вам бити јасно о овом човеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

21.09.2014 20:00

БРАНИСЛАВ ДУКИЦ ЈЕ БИО У ЗЕЛЕНИМ БЕРЕТКАМА ЗА ВРИЈЕМЕ РАТА И УХАПСЕН ЈЕ ЗАТО СТО ЈЕ ПОБЈЕГАО СА ЛИНИЈЕ А САДА ЈЕ ТО СТО ЈЕСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Север

21.09.2014 20:26

Овај дукиц је сигурно СНСД-овац, као Пантелија цургуз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

21.09.2014 20:39

Ови лопови из БЛ поставили а сада лопови из Сарајева треба да га срусе, тако да и једни и други поново добиу изборе мазуци оци народу својим патриотизмом те грцевитом борбом за нацјоналне интересе.Ово су заједно договорили здеруци пецење ,испијајуци бареле алохола и мазеци младе савјетнице у неком хотелу.УПАМЕТ НАРОДЕ и сироко отвори оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

леми

21.09.2014 21:20

овај је крст намјењен СНСД-у, после избора, јер ту им је стварно крај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

22.09.2014 05:48

Човјек задњих пет година вози полицијско ауто / голф 4/ точи гориво из буџета , постављен од Миле за директора дворане Обилићево ... под капом Манојла Зрнића , /јер дворана Обилићево је саставни дио дворане Борик/ и њих двојица као двојац без кормилара само наређују чистачицама и конобарима .... напримали укупно 70 људи ....и КЛЕПАЈУ ЛОВУ из Општинског будзета ... постали богати као кнезови .... јој колико је њима до српства ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАЈАРА

22.09.2014 06:43

Један смрад полтронски, који по налогу режима прави невиђена чуда, и да се није консултовао са БОРАЧКОМ ОРГАНИЗАЦИЈОМ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Храсница

23.09.2014 07:47

Није он обични, он је добро плаћени послушник.

ОДГОВОРИТЕ