Лалатовић се покајао

"Прибојавао сам се веће казне, није смело оно да ми се деси", признаје, ипак, тренер Звезде присећајући се збивања у Крушевцу.

Фудбал 19.09.2014 | 17:45
Лалатовић се покајао

Судијска неправда? И Судијска комисија ФСС каже да је Дејан Сантрач оштетио Црвену звезду за пенал на гостовању код Напретка пре недељу дана. Али, да ли је она једини разлог неуспеха београдског тима да слави у Крушевцу? И тренер Ненад Лалатовић признаје да је добао део кривице на његовим играчима.
"У Крушевцу смо одиграли најгори меч у сезони", искрен је Лалатовић на конференцији за новинаре уочи сусрета са Новим Пазаром у шестом колу Суперлиге (субота, 18 сати у Љутице Богдана) на којем ће црвено-бели морати да покажу много боље лице.
"Свака утакмица је све тежа. Нови Пазар је променио тренера што ће подићи екипу. Имају добар и искусан тим. Желе да нас изненаде, али то им сигурно нећемо дозволити. Хоћемо да исправимо грешку из прошлог кола".

Лалатовић се осврнуо и на његову непримерену реакцију на провокације са стрибина стадиона под Багдалом, те на касније искључеје, те казну Заједнице суперлигаша од 200.000 динара и три меча суспензије, условно на годину дана. Шеф струке Звезде свестан је да је играчима дао лош пример и да је погрешио.
"Прибојавао сам се веће казне. Направио сам испад који није смео да ми се деси. Био сам испровоциран због недосуђеног пенала за нас у последњем минуту. Домаћи навијачи су ме погодили упаљачем у главу, пљували ме, вређали су ми и децу. А када осетите мирис пива, не можете да се исконтролишете", навео је Лалатовић.

Млади голман Звезде Предраг Рајковић кратко је рекао да је Нови Пазар незгодан ривал.
"Упркос томе, верујемо да ћемо победити и освојити нова три бода. Има неколико добрих појединаца. Ипак, ако од почетка уђемо јако у меч, бодови неће изостати. Желим да и у овом мечу сачувам мрежу, али и да покушам да стигнем клупски рекорд Звонка Милојевића који износи 980 минута".

Рајковић је додао је да се види да овој екипи много недостају двојица најбољих стрелаца Абиоле Дауде и Драгана Мрђе, као и капитена Ненада Милијаша који су летос напустили екипу.
"Био бих најсрећнији када би они били овде, али верујем да ће моји саиграчи сутра бити ефикасни и на очекиваном нивоу", закључио је Рајковић.

Звезда ће, иначе, сутра бити лишена услуга повређеног Дарка Лазића.

Коментари / 0

Оставите коментар