Џаја наслеђује Толета? Да или не?

Томислав Караџић у шали позвао легенду Звезде на двобој за место председника ФСС, а бивши председник црвено-белих истиче да се неће такмичити ни са ким "јер се зна ко је он".

Фудбал 19.09.2014 | 13:15
Џаја наслеђује Толета? Да или не?

Драган Џајић наводно би могао да буде један од кандидата за председника Фудбалског савеза Србије.

Садашњи први човек ФСС Томислав Караџић у шали је позвао Џајића у трку за ту позицију, али је легенда црвено-белих изјавио да се неће ни са ким такмичити.

"Не бих прихватио да се са неким такмичим, нити бих улазио у било какву трку. Не занима ме то. Зна се ко сам ја", рекао је за "Спортски журнал" Џајић и додао да упркос томе што "чаршија бруји" њега нико није предложио за то место, нити му рекао да хоће.

Џајић није желео да се бави ни могућношћу доласка на функцију првог човека српског фудбала чак и уколико Караџић поднесе оставку на то место.

"Нема потребе да одговарам на та питања типа 'шта би било кад би било'", додао је Џајић и одбио да коментарише да ли српски фудбал може даље са садашњим председником ФСС.

"Не волим да лицитирам, са се изјавшњавам за А или Б опцију. Не бих ни да говорим о појединцима, треба размишљати о садашњости и будућности", дипломатски је одговорио Џајић.

Доскорашњи председник црвено-белих осврнуо се и на лошу климу која влада у српском фудбалу. Тврди да све варнице морају да нестану у наредних три недеље ако се жели добро репрезентацији.

"Овако не ваља. Немојте да причамо како волимо репрезентацију, а радимо другачије. Актулени руководиоци би требало да виде шта је у интересу српског фудбала. Потребно је да публика дође у великом броју, а да би се то и догодило неопходан је искрен договор међу водећима", истакао је Џајић и напоменуо да верује да постоји простор за компромис.

Коментари / 0

Оставите коментар