ЛЕ: Николић и Поћетино о 'нули'

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је задовољан бодом у дуелу са Тотенхемом, али да остаје жал што ‘црно-бели’ нису победили. Менаџер Тотенхема Маурисио Поћетино истакао је да је задовољан ремијем без голова са Партизаном на старту нове сезоне у Лиги Европе.

Фудбал 19.09.2014 | 08:00
ЛЕ: Николић и Поћетино о 'нули'

Вицешампион Србије је играо без голова са лондонским клубом на отварању нове сезоне у Лиги Европе после веома добре игре пред преко 20.000 навијача.

“Добра утакмица и велики спектакл на стадиону Партизана. Одиграли смо добру утакмицу, осим два два-три минута, док смо ушли у ритам. Приказали смо велику енергију на терену и то је модел како треба да се игра за овај дрес”, нагласио је Николић.

Николић је истакао да верује да је његов тим имао више шутева на гол од Тотенхема и да је заслужио бод, ако не и више.

“Награђени смо бодом, жал је што нисмо и победили, тако бисмо наградили себе за труд и публику која је дисала са играчима. Имали смо шансе, можда и више шутева од ривала, али је виђена витешка борба на терену”, истакао је Николић.

Стратег ‘црно-белих’ нагласио је да ће се он и његови изабраници потрудити да се одуже навијачима на сјајној подршци.

“Све честитке играчима на приказаном, енергији, заједништву, дисциплини, много доброг је виђено на овој утакмици. Трудићемо се да се одужимо публици на осталим мечевима Лиге Европе, али сада се окрећемо Радничком, јер морамо да добијемо ту утакмицу”, рекао је Николић.

Поћетино је истакао да је његов тим желео победу, али да је 0:0 фер резултат на тешком терену, али пред невероватном атмосфером коју је направило преко 20.000 навијача на стадиону Партизана.

“Била је ово утакмица на тешком терену, у невероватној атмосфери, пред сјајним навијачима. Мислим да је ово фер резултат, ми смо били бољи у првом полувремену, а Партизан у другом”, истакао је Поћетино.

Стратег лондонског клуба каже да је његов тим добро одиграо и да је битно да настави у том ритму.

“Пре утакмице смо желели три бода, али је овај резултат добар. Било је добрих ствари, али морамо да наставимо у добром ритму”, нагласио је Поћетино.

Поћетино је истакао да није видео антисемитски транспарент који су истакли навијачи Партизана и додао.

“Ако је тачно, то је одсуство поштовања. Штета, јер је атмосфера била сјајна”.

На питање новинара да ли је потценио Партизан тиме што није повео најјачи тим у Београд, Поћетино је рекао:

“Не, нисам потценио Партизан. Играли смо са тимом за који смо мислили да ће освојити три бода. Можда сте ви потценили моје играче, ми имамо јак састав. Партизан је добар тим са добрим играчима. Неки играчи би могли да играју у Премијер лиги, зашто да не?”

Коментари / 0

Оставите коментар