Мурињо у Челсију још 10 година!

Извршни директор Челсија Рон Гурлеј рекао је да управа клуба жели да менаџер Жозе Мурињо остане десет година у том клубу.

Фудбал 18.09.2014 | 15:09
Мурињо у Челсију још 10 година!

Португалац се пре годину дана вратио у Челси из мадридског Реала, а са "плавцима" је потписао уговор до лета 2017.

"Сјајно је када видите да је Мурино опет ту. Добро га познајем, а он познаје Челси. Жозе зна и како да постави према новинарима, за разлику од неких његових претходника. Он уме да скине притисак са играча. Челси са њим само може да напредује", рекао је Гурлеј.

Екипа са Стамфорд Бриџа одлично је почела сезону и забележила максималан учинак у прва четири кола. Гурлеј је објаснио и да је Челси у летњем прелазном року играче доводио искључиво новцем који је зарадио од продаје фудбалера

"Ово је први пут да смо радили тако. Морамо да водимо рачуна о сваком пенију због финансијског фер-плеја. Тренутно смо, што се тиче финансија, у веома доброј ситуацији", закључио је Мурињо.

Челси је у летњем прелазном року продао Давида Луиза Пари Сен Жермену, Демба Ба отишао је у Бешикташ, а Ромелу Лукаку у Евертон. Такође, "плавци" су наплатили и позајмицу Фернанда Тореса италијанском Милану.

Клуб са Стамфорд Бриџа у истом периоду са позајмице је вратио Тибоа Куртоу из мадридског Атлетика, а од те екипе купио је Дијега Косту и Фелипеа Луиса.

Из Барселоне је дошао Сеск Фабрегас, а у смирај прелазном рока за Челси је потписао и Лоик Реми, бивши члан Квинс Парк Ренџерса.

Коментари / 0

Оставите коментар