У петак ФС БиХ о Сушићу!

У петак ће се у просторијама Фудбалског савеза Босне и Херцеговине одржати ванредна сједница Извршног одбора ФС БиХ са само једном тачком дневног реда, актуелна ситуација у фудбалској репрезентацији Босне и Херцеговине.

Фудбал 17.09.2014 | 19:15
У петак ФС БиХ о Сушићу!

Према информацијама до којих је дошао СпортСпорт.ба, за петак је заказана сједница Извршног одбора Фудбалског савеза Босне и Херцеговине на којој ће се расправљати о актуелној ситуацији у нашем националном тиму, а незванично сазнајемо да ће се расправљати о будућности селектора Сафета Сушића.

Изгледа да је пораз од Кипра и Папетово форсирање играча, који објективно немају мјеста у репрезентацији, кап која је прелила чашу, па су челници Савеза одлучили одржати ванредну сједницу након које ће се, незванично сазнајемо, знати да ли ће Сушић наставити водити репрезентацију у квалификацијама за Европско првенство.

На сједницу је позван и Сушић, који се налази у Паризу и управо ће селектор челницима Савеза покушати објаснити шта се дешава са репрезентацијом, која је прије само неколико мјесеци била хит у свијету фудбала.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

17.09.2014 18:08

Пустите Цовјека да ради свој посао!!!Он је супер Тренер...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак

19.09.2014 07:29

Он је нула од тренера ,ту је сада само да ували неком клубу свог братица(да га прода за добре паре).

ОДГОВОРИТЕ